The Last of Us Part II are dată de lansare, iar primul joc va fi gratuit luna viitoare pe PS4

Sony a făcut nişte anunţuri foarte importante în această săptămână, în cel mai nou episod State of Play. Am aflat pe de o parte data de lansare a lui The Last of Part II, dar şi faptul că primul The Last of Us vine gratuit luna viitoare pe PS4.

Aflaţi că The Last of Us Part II va fi disponibil pe PS4 începând cu 21 februarie 2020. Ellie şi Joel vor porni din nou la drum, la 5 ani de la prima aventură în universul post apocaliptic al zombiilor şi clickerilor. Totul începe cu un eveniment violent, iar Ellie va trece prin momente grele, ce îi vor testa fizicul şi psihicul. Am înţeles că jocul e atât de mare, încât ar veni pe două discuri Blu-Ray.

The Last of Us Part II va aduce noi monştri, secvenţe de călărie, mers cu barca şi personaje negative umane memorabile. Noul joc va explora tema răzbunării, dar şi a dragostei, judecând după acel sărut al lui Ellie din trailerul de anul trecut. Am văzut şi scene în care Ellie trage cu shotgun-ul de aproape, foloseşte un topor, este nimerită de săgeţi şi înjunghie inamicii cu un cuţit.

Teoria fanilor este că Ellie se îndrăgosteşte de Dina, Dina e capturată, iar Ellie se duce să o salveze. Apoi Ellie e capturată la rândul său şi o vede pe Dina murind în faţa sa. Urmează răzbunarea…

Luna viitoare, începând cu 1 octombrie veţi putea juca titlul The Last of Us remasterizat pe PS4. Originalul apărea pe PS3 în 2013 şi era un hit, în special datorită atmosferei, a poveştii şi a relaţiei dintre personaje

Tot în octombrie mai vine pe PS4 pentru cei cu abonamente PS Plus şi MLB The Show 19, simulator de baseball realizat de sony San Diego Studio. Poţi să porneşti într-un mod carieră în stil RPG şi să te duelezi cu prietneii online, controlând şi mari legende MLB. Ambele jocuri ajung în PlayStation Store de pe 1 octombrie.

Până atunci încă poţi descărca jocurile lunii septembrie, Batman: Arkham Knight şi Darksiders III până pe 30 septembrie.

One Reply to “The Last of Us Part II are dată de lansare, iar primul joc va fi gratuit luna viitoare pe PS4”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.