Madfinger anunţă un soi de Overwatch de mobil: Shadowgun War Games

Dacă la început de lună a fost anunţat Overwatch 2, acum aflăm că ni se pregăteşte şi o alternativă la Overwatch, pe mobil de data asta. Jocul vine de la Madfinger Games, cunoscuţi pentru seria Dead Trigger şi cea Shadowgun şi se numeşte Shadowgun War Games. Avem detalii despre el mai jos.

Madfinger Games va prezenta un demo pe 15 noiembrie în timpul unui stream Twitch. Din ce văd în teaserul de mai jos o să avem clase de personaje cu abilităţi speciale şi o grafică ceva mai cartoonish. Remarc personaje Tank, un Sniper şi un personaj care trage cu rachete sau unul care intră mod Berserk. Mi s-a părut că apare şi un personaj care îşi schimbă dimensiunile şi unul care etalează o barieră uriaşă de energie.

Din ce am înţeles Madfinger Games a creat jocul special pentru ASUS ROG Phone II, care îi va oferi cea mai bună experienţă. Shadowgun War Games va fi un shooter de tip 5 versus 5, cu runde scurte şi cu conceptul de eroi. Fiecare are un design unic şi personalizabil şi abilităţi principale, secundare plus speciale care pot schimba balanţa jocului. Modul principal de joc ar fi Capture the Flag în prima fază.

Ca cerinţe minime pentru Shadowgun War Games avem iPhone 6, iPad Air, Honor 8X, Moto G5 şi Galaxy S7. A fost promis şi un refresh rate foarte ridicat pe ASUS ROG Phone II. Titlul va fi gratuit, iar monetizarea va fi din cosmetice cred. Vă puteţi înscrie pentru beta aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.