Call of Duty Warzone este cel mai nou joc battle royale şi este gratuit pe PC, PS4, Xbox

Surpriza primăverii vine de la Infinity Ward şi este un nou joc battle royale numit Call of Duty Warzone. Este gratuit, disponibil pe PS4, PC şi Xbox One. Are cross platform play şi diferenţele de dimensiuni între versiuni pentru cei care au/nu au jocul Modern Warfare sunt gigantice. Avem detalii mai jos.

În primul rând pe PC si PS4 jocul vine ca update la Modern Warfare, update de 20 GB, iar cu tot Modern Warfare ajunge sa ocupe 100 GB. Call of Duty Warzone vrea să concureze cu Apex Legends, PUBG, Fortnite şi altele de gen. Ce e drept am mai avut Battle Royale la Call of Duty în Black Ops 4, sub forma modului Blackout. Nu a prins la public aşa bine ca Fortnite sau Apex Legends. Warzone poate fi văzut totuşi ca titlu de sine stătător şi complet gratuit. Este totuşi realizat folosind ca baza “Modern Warfare” şi asseturile sale.

Include o hartă enormă şi găzduieşte 150 de gameri simultan. Aparent nu ai nevoie de PlayStation Plus pentru a juca Warzone pe PS4, dar pe Xbox ai nevoie de abonament Xbox Live. Sunt incluse două moduri de joc: Battle Royale şi Plunder. Dacă primul se explică singur din nume, Plunder e pe bază de adunat bani alături de coechipierii tăi şi apoi fugi cu ei din zona de război. Există şi respawn-uri şi e un fel de free for all.

Cât despre Battle Royale, poţi face parte dintr-o echipa de 3 gameri şi eşti aruncat din avion pe o hartă numită Verdansk. Warzone include mii de clădiri, are şi aeroport, teren de fotbal dar şi o gară şi ferme. Cei care au jucat mult Call of Duty o să recunoască elemente din hărţi ca Terminal sau Broadcast. De apreciat faptul că nu eşti lăsat pe harta în fundul gol, ci primeşti un pistolaş. Armele le iei din tot felul de cufere, dar există şi Buy Stations, unde cumperi tot soiul de armuri şi arme speciale, cu banii primiţi dacă realizezi “Contracts”, adică ucizi gameri rivali din zonă.

Gamerii care iau Warzone din PS Store primesc extra-uri: operator skin, weapon blueprint, double XP token, calling card, weapon charm şi in-game watch. Un concept nou este Gulag-ul: faţă de alte battle royale-uri, aici dacă mori eşti dus în gulag şi mai ai o şansă la viaţă după o luptă 1 la 1 cu alt gamer.

via CNET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.