The Last of Us Part II este jocul de PS4 cel mai bine vândut în primele zile de la lansare

The Last of Us Part II pare a fi un mare succes, Sony anunţând un record de vânzări pentru un titlu exclusiv de PS4. Noua creaţie Naughty Dog a vândut peste 4 milioane de copii în doar primul weekend de disponibilitate. Avem detalii mai jos.

The Last Of Us Part II a debutat pe 19 iunie 2020, după 4 ani de teasere şi aşteptare. A avut şi câteva amânări, pentru rafinarea sa şi din cauza pandemiei, dar a sosit în sfârşit. Iată ce a declarat Neil Druckmann, vicepreşedinte Naughty Dog şi regizor The Last of Us Part II:

Le suntem recunoscători milioanelor de fani din întreaga lume care au jucat The Last of Us Part II și care ne-au împărtășit experiențele lor în ultima săptămână. Am pornit de la ideea că ne dorim să spunem un alt tip de poveste, una care să expună teme dificile, care să-i provoace pe oameni în moduri neașteptate. Este incredibil felul în care mulți fani au rezonat cu experiența, la fel ca și discuțiile profunde pe care le-a generat acest titlu. De asemenea, am fost extrem de inspirați de creativitea lor – fie că vorbim despre capturile Photo Mode, despre GIF-urile de gameplay uimitoare sau despre cântecele pe care le-au înregistrat cu ajutorul chitarei lui Ellie.

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar YouTube-ul e plin de diferite melodii rock (şi nu numai) celebre cantate la chitara lui Ellie din joc. Şi dacă vreţi o comparaţie a lui TLOU 2 cu alte titluri mega hit pe PS4, ei bine Marvel’s Spider-Man a vândut 3.3 milioane de copii în primele 3 zile, iar God of War 3.1 milioane de copii. Nici Final Fantasy VII Remake nu a stat rău în aprilie, cu 3.5 milioane de copii livrate în 3 zile. Următorul joc cu potenţial de best seller va fi Ghost of Tsushima pe 19 iulie, iar apoi la toamnă avem Cyberpunk 2077.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.