Far Cry 6 primeşte un teaser, are loc pe o insulă tropicală, cu villain familiar

Far Cry 5 a fost un joc care mi-a plăcut mai mult decât mă aşteptam, pentru că am o atracţie morbidă pentru rednecks şi cei care fac parte din secte. Far Cry 4 a fost cam anost, iar Far Cry 3 e o legendă. E lesne de înţeles că toată lumea a plecat urechea spre zvonurile despre Far Cry 6, care ne duceau pe o insulă tropicală cu un nou dictator carismatic. Ei bine Ubisoft ne-a oferit şi un teaser pentru acest titlu, pe care îl vedeţi mai jos.

Far Cry 6 va fi prezentat oficial mâine, pe 12 iulie în cadrul unui eveniment special Ubisoft (#UbiForward). Înainte să avem teaserul video pe care îl vedeţi mai jos, a fost o mega scăpare. PlayStation Store Hong Kong a afişat o pagină a jocului, care menţiona ziua de 18 februarie 2021 pentru lansare. Ni se promitea şi cea mai mare hartă din istoria seriei. În noul titlu vom putea controla un personaj numit Dani Rojas, un luptător de gherilă care se opune unui dictator dintr-o insulă tropicală fictivă.

Personal judecând după stilul hainelor, vegetaţia şi coloritul de pe poster, mă tot gândesc la Cuba. Dictatorul este jucat de Giancarlo Esposito, care a fost magistral în rolul lui Gus Fring în Breaking Bad şi încă mai joacă acel rol în Better Call Saul. Recent l-am văzut şi în The Mandalorian, tot ca villain. Ca de obicei o să avem outposts de eliberat, dar vom avea şi mult crafting, arme improvizate şi animale pe care le vom putea chema în ajutor.

Posibil să avem şi o lansare pe consolele next gen, nu doar pe cele last gen. Apropo pe villain îl cheamă Anton Castillo şi circulă zvonuri că acel puştan cu care apare pe imaginea promo ar fi de fapt Vaas din Far Cry 3. Cât de tare ar fi să fie aşa?

Evenimentul Ubisoft Forward are loc duminică, 12 iulie, de la ora 22:00 ora României. Veţi putea primi şi Watch Dogs 2 gratuit în timpul acelui live. Sigur mai vedem şi noutăţi legate de Watch Dogs Legion şi Assassin’s Creed Valhalla.

via gamesradar

One Reply to “Far Cry 6 primeşte un teaser, are loc pe o insulă tropicală, cu villain familiar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.