Tot ce a prezentat Ubisoft la UbiForward: Far Cry 6, Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla

Cu ceva întârziere, revenim cu detalii de la Ubisoft Forward, marele eveniment organizat de Ubisoft pe 12 iulie. A inclus marele anunţ al lui Far Cry 6, dar şi noi trailere pentru Watch Dogs Legion şi Assassin’s Creed Valhalla. Am aflat şi când se lansează şi detalii despre alte titluri Ubi aşteptate în acest an.

Far Cry 6

Far Cry 6 a fost senzaţia serii respective, iar jocul va sosi pe 18 februarie 2021. Are loc pe o insulă tropicală, ce pare inspirată de Cuba, iar villain-ul Anton Castillo este jucat de Giancarlo Esposito, adică Gus Fring din Breaking Bad. Deja se anunţă un villain legendar, pe care sper să îl vedem la fată la fel de des ca pe Vass, nu ca Pagan Min, care a fost mai mult dispărut în Far Cry 4. Father Joseph a fost OK în Far Cry 5 ca apariţii, dar i-am preferat fraţii cumva.

Aşteptaţi-vă să eliberaţi avanposturi şi din ce am văzut în capturile de ecran, armele par în mod bizar… SF. Presimt ca fiul lui Anton Castillo va juca un rol important.

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed Valhalla a primit şi el un trailer nou şi data de lansare. Va sosi pe 17 noiembrie 2020 pe Xbox One şi PS4, dar şi pe PC Via Epic Games şi Ubisoft Store. Va mai ajunge şi pe PS5 şi Xbox Series X ulterior. Cine are versiunea last gen de joc o va primi şi pe cea de PS5/Xbox Series X gratuit. Gameplayul prezentat la conferinţă prezintă mânuirea a două arme, raid-uri şi asalturi, dar şi activităţi open world. Se pune mare accent şi pe latura de city building, de construire şi menţinere a cetăţii, iar raid-urile sunt mai brutale decât mă aşteptam, chiar şi pentru vikingi.

Putem dezmembra şi strivi inamicii. Eivor va putea mânui două topoare şi scuturi. Jocul merge pe urmele lui Odyssey şi Origins, cu skill tree uriaş, elemente de RPG şi e mai aproape de Witcher 3 decât de prima trilogie Assassin’s Creed.

Ubisoft va începe să ţeasă lumea din joc prin lansarea pe 17 iulie a unui EP cu 7 piese preluate de pe coloana sonoră oficială a jocului. Compoziţiile sunt realizate de Einar Selvik, Jesper Kyd şi Sarach Schachner. Va apărea şi un mic roman “The Assassin’s Crede Valhalla – Geirmund’s Saga” scrisă de Matthew J. Kirby. Va mai apărea şi un comic Dark Horse “Song of Glory” pe 21 octombrie 2020.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion a fost şi el prezentat, urmând să vină pe 29 octombrie, iar detaliile le cam cunoaştem de la demo-ul din noiembrie anul trecut. Putem recruta pe oricine în Londra cea anarhică, de la băbuţe la bărbaţi îmbrăcaţi în latex sau microbişti nervoşi. Trebuie să luptăm cu un regim poliţienesc din Londra distopică şi vom folosi o grămadă de gadgeturi, drone şi evident hack-uri. Infiltrarea va fi mai des folosită decât în primele jocuri. Cred că o lasă mai moale cu vehiculele şi se merge mult pe drone şi deghizări.

Brawlhalla vine pe mobile pe 6 august. Titlul este unul gratuit, de tip “platform fighting” şi va ajunge pe iOS şi Android în curând. Cine se pre inregistrează acum va primi un skin ediţie limitată. Puteţi alege între 50 de personaje “Legends”, inclusiv Rayman şi juca single player sau co op. Există şi cross platform cu cei peste 40 de milioane de jucători de pe PS4, Nintendo Switch şi Xbox, dar şi pe PC. Practic jocul e o combinaţie itnre platformer şi fighter.

Din demo-urile văzute de mine se joacă interesant cu gravitaţia şi are FPS ridicat pentru genul sau de joc.

Hyper Scape

Despre Hyper Scape am scris aici şi este primul joc Battle Royale de la Ubisoft, tocmai intrat în open beta, disponibil acum. Are loc în 2054 şi include 100 de gameri pe o hartă SF urbană. Gamerii sunt grupaţi în echipe de câte 3. Open Beta include două noi moduri: Hack Runner Squad şi Turbo Mode Squad. Avem şi un hack nou, Shockwave şi o armă nouă, Harpy.

Sezonul 1 vine în această vară pe consolă şi PC.

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint a primit pe 15 iulie noutăţi: update-ul 2.1.0, disponibil pe PS4, Xbox One şi PC. E gratuit şi oferă posibilitatea de a juca cu coechipieri AI şi include şi un event pe perioadă limitată. Există şi un nou event numit Resistance Nomad, care va implica susţinerea Outcasts în timpul contra atacului asupra forţelor Sentinel. 14 recompense exclusive vor fi disponibile pentru misiunile terminate între 16 şi 29 iulie.

Aşteptăm şi un joc numit Elite Squad pe mobil în august. E un joc cu lupte 5 versus 4 mai cartoonish, cu personaje din The Division, Rainbow Six, Splinter Cell şi alte titluri Ubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.