EA Sports prezintă coperta jocului FIFA 21, cu Kylian Mbappe în prim plan

Nu am uitat momentul când Kylian Mbappe la nici 19 ani era vedeta turneului mondial din 2018 şi imaginea sa era proiectata pe Arcul de Triumf din Paris. EA Sports îl onorează pe jucătorul în vârstă de 21 de ani punându-l pe coperta viitorului simulator de fotbal FIFA 21. Avem detalii mai jos.

Superstarul francez de 21 de ani este unul dintre cele mai promiţătoare tinere talente din joc. Este şi unul dintre jucătorii corecţi şi oneşti, altruişti cu coechipierii şi fără gesturi nesportive. Atacantul a marcat goluri importante la Campionatul Mondial din 2018 şi a fost numit “Golden Boy” în 2017, fiind desemnat şi jucătorul anului în Ligue 1 în 2019, la vârsta de 20 de ani. Jucătorul de la Paris Saint Germain este unul dintre cei mai prolifici în echipa şi e cunoscut pentru viteza sa, pregătirea fizică excepţională, rezistenţa la efort şi precizia în faţa porţii. A inscris 33 de goluri pentru PSG sezonul trecut, 18 în cel actual.

PSG a dezvăluit de altfel recent noul echipament pentru meciurile de acasă şi din deplasare. În 2020 aripa de la Real Madrid Eden Hazard a fost pe coperta jocului FIFA 2020, dar a fost şi o versiune cu fundaşul Liverpool Virgil Van Dijk.

FIFA 21 a primit primul trailer luna trecută, în cadrul EA Play Live 2020 şi a pus accentul tot pe Kylian Mbappe şi PSG. Jocul va aduce elemente meteo upgradate, iar ploaia va afecta şi echipamentul jucătorilor. Avem şi noi reacţii ale fanilor şi jucătorilor de pe bancă, dar şi un feedback haptic îmbunătăţit pe versiunea de PlayStation 5.

Jocul se lansează pe 9 octombrie şi se zvoneşte că vom avea un demo FIFA 21 pe 1 octombrie. Cine ia jocul pe PS4, îl va primi gratuit şi pe PS5. Se pregăteşte şi un debut în Google Stadia.

One Reply to “EA Sports prezintă coperta jocului FIFA 21, cu Kylian Mbappe în prim plan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.