Borderlands 3 este gratuit în acest weekend, pe PC, PS4, Xbox

Dacă nu aveţi ce să jucaţi în acest weekend, vin cu o sugestie pentru voi: Borderlands 3. Nu de alta, dar jocul este gratuit de pe 6 august până pe 9 august pe Xbox One, PS4 şi PC, dar şi pe Google Stadia. Trebuie să aveţi abonament PlayStation Plus pentru a îl juca pe PS4, apropo.

Dacă după perioada de gratuitate vă hotărâţi să cumpăraţi jocul vă veţi păstra progresul şi loot-ul. Am înţeles că jocul a primit şi un discount în această perioadă. Jocul se apropie de aniversarea de un an, fiind lansat pe 13 septembrie 2019 Este un FPS cu elemente de RPG, cu o tonă de loot şi personaje fascinante. Acum suntem într-o lume post Handsome Jack şi putem aborda jocul fie solo, fie în coop cu până la 4 oameni.

Putem crea un personaj din cele 4 clase disponibile, iar 2K a lansat în acest titlu 4 noi personaje: Amara, un Siren care poate invoca pumni virtuali, Moze, un Gunner care călăreşte un urs robot, un Operative cu o tona de gadgeturi şi FL4K, un robot care poate chema creaturi în ajutor.

Acţiunea din Borderlands 3 se petrece pe planeta Pandora, plină de vault hunteri, doar că acum au trecut 7 ani de la moartea lui Handsome Jack şi de la distrugerea staţiei Hyperion Helios. Gemenii Troy şi Tyreen Calypso i-au luat locul lui Jack, înfiinţând o sectă dubioasă, în care au cooptat mai toţi bandiţii de pe planetă. Lilith, o nouă rasă feminină de pe Pandora încearcă să lucreze cu Vault Hunters pentru a distruge secta.

Jocul are cam 30 de ore de gameplay, deci e cam cât Borderlands 2 de lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.