Prima reclamă la PlayStation 5 este aici: Play Has No Limits

Sony a dezvăluit ieri prima reclamă TV pentru PlayStation 5, cu motto-ul Play Has No Limits. Acest spot TV sunt convins că va rula peste tot odată ce se lansează consola. Are 30 de secunde şi pare să pună mare accent pe feedback-ul haptic al controllerului cel nou DualSense, care contribuie la imersiunea în jocuri.

Deocamdată Sony continuă să ne spună că noua sa consolă va sosi în perioada sărbătorilor. O scăpare recentă a menţionat data de 13 noiembrie, alături de preţul de 399 euro pentru versiunea Digitală de PS5 şi de 499 euro pentru cea cu drive Blu-Ray. Revenind la spotul TV, pe lângă accentul pus pe imersiunea oferită de feedback-ul controllerului, avem şi imersiunea oferită de sunet, prin noul Tempest 3D AudioTech adus de PS5, care ofera multiple surse de sunet. Cu noul controller DualSense vei simţi tensiunea unui arc cu săgeţi atunci când te pregăteşti să tragi.

Am aflat recent dintr-o scăpare şi că în anumite jocuri ţi se va bloca butonul trigger pe controller când se blochează arma personajului, lucru care se întâmplă în războaie în realitate. Pe blogul oficial PlayStation reprezentanţi ai diferiţilor producători de jocuri care au creat titluri pentru PS5 ne spun părerea lor despre noile funcţii ale consolei. Auzim impresia unor oameni care au lucrat la “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales”, “Deathloop”, “Ghostwire: Tokyo”, “Horizon: Forbidden West”, “Guerilla” şi Godfall. Am înţeles şi că jocul Deathloop a fost amânat până în vara lui 2021.

Mai multe detalii găsiţi aici.

One Reply to “Prima reclamă la PlayStation 5 este aici: Play Has No Limits”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.