Mafia Definitive Edition este acum disponibil global

A venit şi momentul mult aşteptat al debutului lui Mafia Definitive Edition, care completează Mafia Trilogy cu un remake/remaster la primul joc. Judecând după recenzii Hangar 13 a făcut o treabă mult mai bună decât la Mafia II, despre care am scris aici.

Jocul se poate juca pe PS4, Xbox One şi PC via Steam şi Epic Games Store. Mafia Definitive Edition este creat de la zero, ca un remake de la primul Mafia. Avem un scenariu actualizat, extra cutscene-uri şi noi secvenţe de gameplay chiar. Soundtrack-ul orchestral a fost re-înregistrat şi sunt şi alte îmbunătăţiri. Jocul costa în jur de 39.99 euro (preţ recomandat) şi vine la aproape 20 de ani de la original. Toată trilogia se poate cumpăra la 59.99 euro.

Cine a cumpărat Trilogia are şi următoarele bonusuri:

  • Mafia: Definitive Edition: Tommy Angelo’s suit and cab;
  • Mafia II: Definitive Edition: Vito Scaletta’s leather jacket and sports car;
  • Mafia III: Definitive Edition: Lincoln Clay’s army jacket and muscle car.

Cine se autentifica cu un cont 2K are următoarele bonusuri/itemuri:

  • Mafia: Definitive Edition: Black Cats Motorcycle Pack;
  • Mafia II: Definitive Edition: Made Man Pack;
  • Mafia III: Definitive Edition: Classico Three-piece Suit & IL Duca Revolver.

Noua coloană sonoră orchestrală include muzică de la compozitorul Jesse Harlin. O puteţi asculta pe Spotify, Amazon, Apple Music şi o găsiţi şi pe Steam. Mafia Definitive Edition este un remake al jocului din 2002 şi am înţeles că în sfârşit poţi juca liniştit misiunea cu cursa cu maşini, fără să te blochezi la ea. Acţiunea se petrece în Lost Heaven, oraş bazat pe Chicago în anii 1930. Urmăreşte ascensiunea şi decăderea lui Tommy Angelo, care ajunge de la şofer un mafiot, în cadrul familiei criminale Salieri.

Avem şi noi actori vocali, dar şi motociclete, care lipseau din Mafia 1. Trecem prin povestea de dragoste cu Sarah, prin prohibiţie şi haosul de la finalul său, jafuri de bănci şi închisoare. Mecanica de şofat e acum mai bine gândită şi şofatul e mai lin, iar clădirile din joc sunt mai apropiate de cele din realitate. Chinatown spre exemplu a fost construit cu mai multă grijă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.