Assassin’s Creed devine serial pe Netflix; Va exista şi un anime

Assassin’s Creed este una dintre cele mai apreciate serii de jocuri din istorie, deşi originile sale s-au cam diluat în ultimele 2 iteraţii. Filmul de lung metraj inspirat de AC a fost…. polarizant, dar nu aşa slab cum îl dau recenziile. Acum aflăm că Assassin’s Creed va primi multiple seriale pe Netflix, inclusiv unul live action şi un anime.

Netflix şi Ubisoft au bătut palma pentru multiple producţii, care explorează universul Assassin’s Creed. Nu avem încă detalii despre regizori şi actori, dar Ubisoft Film, Jason Altman şi Danielle Kreinik sunt confirmaţi ca producători executivi. Problema Ubisoft e că atât Prince of Persia, filmul din 2010, cât şi Assassin’s Creed cu Michael Fassbender au fost considerate eşecuri. Ubisoft a mai realizat şi o versiune live action pentru The Division, care va sosi pe Netflix la un moment dat.

Există şi o producţie Rabbids şi Mythic Quest: Raven’t Banquet pentru Apple TV+. Netflix nu e deloc străină de filmele/animatiile legate de jocuri video, având adaptări Castlevania, Dragon’s Dogma şi Witcher care au prins la public. Se lucrează şi la multiple seriale Resident Evil. Cel mai recent proiect a fost o comandă de 8 episoade pentru RE.

Assassin’s Creed a fost un reper pentru fani timp de mai bine de 10 ani şi ne-a trecut prin istoria globală, de la Revoluţia Franceză la Grecia Antică, Egiptul Antic şi în curând perioada Vikingilor prin Valhalla. Rămâne de văzut şi ce perioade va aborda serialul, fără a sfârşi dezlânat. Lumea pare a prefera povestea din Roma şi Londra medievală, dacă ar fi să întrebi pasionaţii de AC. Şansele să fie campy sunt mari, dacă bugetul şi actorii nu sunt pe măsură.

via Ubisoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.