KFConsole este o consolă KFC cu ray tracing şi încălzitor de pui

KFC a făcut la un moment dat teasing pentru un produs ce părea o glumă de 1 aprilie: o consolă de jocuri. Produsul s-a materializat în ultimele zile, prin intermediul lui KFConsole, realizată în colaborare cu Cooler Master. Rezultatul e un dispozitiv aparent mai puternic decât un PS5 sau Xbox Series X.

KFConsole îşi începea drumul printre viralele online prin iunie, la acel moment doar ca o glumă în contextul sosirii lui PS5 în trailere. Acum aflăm că este practic un PC de gaming deghizat în consolă. Pe hârtie promite jocuri la 240 FPS în 4K, ba chiar şi ray tracing. La bază are un NUC 9 şi un SSD Seagate BarraCuda de 1 TB, iar pe partea de GPU avem ceva de la NVIDIA. Există şi o tăviţă specială unde căldura generată de toate componentele e pusă la treabă pentru a încălzi puiul de la KFC.

Componentele de la interior ar fi furnizate de către ASUS, Intel şi Seagate, iar carcasa e inspirată de un design de Bucket KFC. Placa grafică vine de la ASUS, cu tehnologie NVIDIA, dar nu ştim încă ce fel de model e. Din ce am înţeles avem aici o ediţie specială, una care nu e pentru publicul de masă. Probabil va fi dată ca premiu la o tombolă sau trimisă la câţiva YouTuberi mai mari pentru activare. Personal cred că riscul să ajungă ulei care pică din pui sau mici bucăţi de crusta între componente e măricel…

Pe de altă parte mirosul de KFC merge mâna în mână cu o seară de gaming.

via Degustam.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.