Assassin’s Creed Valhalla primeşte o actualizare importantă, noi Raiduri

Ubisoft a anunţat ieri o nouă actualizare importantă pentru jocul Assassin’s Creed Valhalla, care aduce extra conţinut gratuit în joc. Este inclus şi un nou mod de joc, upgrade-uri Jomsviking, dar şi noi abilităţi şi recompense. Sunt şi 2 clădiri noi în Settlement: River Raid Dock şi Jomsviking Hall. Mai multe detalii aveţi mai jos.

Cea mai mare noutate este River Raids, un nou mod de joc care va rămâne permanent integrat în Valhalla. Iată ce conţine el:

  • Raid-uri cu miză mare, cu hărţi unice şi recompense speciale. Poţi face raid-uri fără să ai impact asupra progresiei în joc sau alianţelor din Anglia. Echipajul de raid e pierdut temporar dacă nu este înviat pe parcursul raid-ului
  • Jomsviking Crew: poţi recruta Jomsvikingi, creaţi de alţi jucători online şi conduşi de locotenentul tău
  • Un Longship nou: complet customizabil şi cu zona de stocare upgradabilă pentru a transporta mai multe resurse

Noua clădire Jomsviking Hall are 3 niveluri de upgrade în sezonul 1 şi fiecare nivel aduce Jomsvikingi şi mai puternici pe care îi puteţi recruta. Aceste personaje au şi rank-uri acum, iar cu cât e mai înalt rank-ul, cu atât e mai mare şansă de a supravieţui în River Raids. După ce terminaţi povestea Grantebridgescire sau Ledecestrescire din Anglia, construiţi barca şi recrutaţi un locotenent Jomsviking veţi întâlni un NPC numit Vagn, care vă va face un tutorial pentru modul River Raids.

Apar 3 noi hărţi cu râuri şi aflate aproape de coastele Angliei, pline de zone de lootuit. Iată şi alte noutăţi din update:

  • Armura Saint George şi Great Sword
  • 3 abilităţi noi în mănăstiri
  • 2 noi clădiri pentru Settlement
  • Un nou longship şi cosmetice pentru jucători

Sezonul 2, Ostara va începe în martie 2021 şi va aduce un festival în Settlement. Va fi un mod de joc care mizează pe experienţa brută de luptă din joc sia duce noi echipamente şi cosmetice. Va sosi şi un expansion numit Wrath of the Druids în această primăvară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.