Jucătorii de Outriders primesc un plus de performanţă de 73% la rezoluţie 4K prin NVIDIA DLSS + extra-uri la plăcile RTX

Aşa cum ştiţi probabil, pe 1 aprilie 2021 a fost lansat jocul Outriders, un titlu third person shooter/RPG creat de către People Can Fly, oamenii din spatele primului Gears of War, dar şi creatorii lui Painkiller. Jocul este publicat de Square Enix şi în acest material aflaţi ce extra-uri primeşte de la NVIDIA.

Pentru început are suport NVIDIA DLSS, care îi adăugă un plus de performanţă şi duce elementele grafice la nivelul următor. Veţi putea juca acest titlu cu DLSS On, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate funcţii ale plăcilor grafice RTX. DLSS este o reţea neurală cu deep learning, care dă un salt important de frame rate şi generează imagini mai clare şi arătoase în jocuri. Poate maximiza setările de ray tracing şi creşte rezoluţiile în jocuri. Are procesoare AI dedicate pe GPU-urile RTX numite Tensor Cores.

Cine are de la RTX 2060 în sus poate îmbunătăţi frame rate-ul mediu fără a sacrifica rezoluţia sau scala în jos grafica. Uneori poţi chiar dubla frame rate-ul. În Outriders puteţi ajunge la 60 FPS în 1440p, cu activarea NVIDIA DLSS şi veţi primi un plus de performanţă de 73% la rezoluţie 4K, transformand astfel fiecare GPU GeForce RTX 3060 Ti şi modelele superioare într-o placă video 4K.

Cumpără un laptop GeForce și primești Outriders 

Nu uita, NVIDIA oferă o copie digitală Outriders pe Steam celor care cumpără laptopuri GeForce RTX eligible, de la partenerii participanți

Joacă în cloud, cu GeForce NOW 

Membrii GeForce NOW pot acum să joace Outriders în cloud. Membrii Founders și Priority pot beneficia de access prioritar la servere, de sesiuni de gaming mai lungi și pot experimenta titlurile chiar și cu suport DLSS. 

Video comparative Outriders DLSS: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.