The Mandalorian devine joc video

The Mandalorian este printre cele mai bune producţii Star Wars şi poate Disney din ultimii ani. E serialul momentului, hit atât de mare încât e gata să pătrundă şi în lumea jocurilor, cu un titlu dedicat. Mando şi Baby Yoda/ Grogu vor fi subiectul unui joc, conform unui zvonac cunoscut sub porecla de Nick “Shpeshal Ed” Baker.

El ar fi dedus acest lucru dintr-o figurină Funko Pop a lui Mandalorian observată pe raftul lui Phil Spencer, vicepreşedinte executiv al segmentului Gaming de la Microsoft şi şef al brandului Xbox. Întărind parcă speculaţia, Nick a şters tweet-ul respectiv, afirmând că a fost o eroare presupunerea legată de figurina (era de fapt un Arbiter din Halo), dar şi declarând că jocul totuşi există. Phil Spencer a făcut totuşi un obicei din a pune pe raftul sau o figurină ca o aluzie la un joc viitor.

Mai e o sursă şi anume un tweet de la reporterul Bloomberg Jason Schreier, care a dat replica unui utilizator ce întreba cu privire la lansarea jocului anulat Star Wars 1313. El declara şi că Lucasfilm ar putea capitaliza serios pe seama unui “titlu despre un vânător de recompense”. Studiourile asociate Microsoft/Xbox ar fi pus ochii pe Indiana Jones şi acum şi pe Star Wars/Mandalorian, conform YouTuberului MrMattyPlays. Cu 3 surse la activ pot spune că ne-am făcut datorită jurnalistică şi tot ce mai rămâne de făcut e să aşteptăm.

Nu ştim dacă va fi un joc de acţiune, unul axat pe puzzle-uri sau poate chiar un shooter cu elemente de RPG. Ce putem să sperăm e că nu va sfârşi ca un battle royale sau un FPS mindless.

via gamesradar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.