Shadowverse: Champion’s Battle vine în vara lui 2021 pe Nintendo Switch şi este un soi de Hearthstone cu anime

Când am văzut pentru prima oară trailerul jocului Shadowverse: Champion’s Battle, mi-am zis “stai, asta e o clonă Hearthstone?”. De fapt el aduce în ecuaţie şi elemente de anime şi extra elemente strategice. Marvelous Europe Limited a anunţat un parteneriat cu Cygames pentru a lansa jocul axat pe story Shadowverse: Champion’s Battle pe Nintendo Switch.

Include deck building şi aduce o experienţă narativă proaspătă. Va sosi digital şi fizic în Europa şi digital în Australia, iar toate versiunile vor avea un cod promo special care oferă 2 alternate art cards (3 cărţi de joc fiecare), 10 globuri seer şi itemuri cosmetice. Acestea se pot revendica în versiunea de mobil şi PC a jocului Shadowverse. Champion’s Battle este o versiune regândita a titlului strategic multiplayer mobile/PC, un card battler deja cunoscut şi apreciat. Pe măsură ce gamerii avansează, ei adună cărţi de joc noi pentru a crea deck-uri şi mai puternice.

Puteţi să îl jucaţi solo sau în multiplayer. Povestea implica studentul de schimb de la Tensei Academy, care este introdus în universul Shadowverse şi cu cartil de joc asociate. Colegul de clasa Hiro Ryugasaki are un rol vital. Rei va încerca să devină maestrul jocului de cărţi popular şi să readucă gloria clubului sau, câştigând campionatul naţional.

Shadowverse este un joc digital de cărţi colecţionabile, dezvoltat şi publicat de Cygames. A sosit gratuit pe iOS şi Android în iunie 2016. Foloseşte un stil anime pentru ilustraţii, preluat de la titlul precedent al acestui producător, Rage of Bahamut, care venise în 2021. A primit comparaţii cu Hearthstone, din care a ieşit favorabil, mai ales că Cygames a încercat tot posibilul să scadă impactul hazardului asupra finalului meciului. O altă diferenţa este în mecanica de joc Evolve, care îţi oferă stats bonus pentru cărţi dacă vei cheltui un punct de evoluţie.

Din joc s-a inspirat un serial anime de televiziune, care a debutat în aprilie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.