League of Legends vine pe Netflix sub forma unui serial numit Arcane

După ce DOTA a sosit pe Netflix sub forma unui serial de animaţie, acum e rândul lui League of Legends să primească acelaşi tratament. Noua serie a fost prezentată din 2019 şi se numeşte League of Legends Arcane. Va sosi pe Netflix la toamnă şi mai jos vedeţi un teaser/trailer nou.

Are doar 18 secunde acest teaser dar animaţiile sunt detaliate şi vedem şi crâmpeie dintr-o luptă între Vi, Jinx şi un personaj misterios. Acesta pare a patina pe ziduri şi mai apare câteva momente şi un personaj cu puteri electrice şi un fel de toiag. A mai fost un teaser la un moment dat, care făcea aluzie la originile lui Jinx şi Vi, iar zvonurile afirmă că seria va detalia motivul pentru că personajele au devenit duşmani. Vom mai afla detalii şi despre oraşele gemene din Runeterra, cele rivale: Piltower şi Zaun.

Ambele oraşe au o fascinaţie pentru tehnologie combinată cu magie. Piltover e un univers steampunk, iar Zaun e un oraş întunecat al experimentelor. Serialul trebuia să vină în 2020, dar din cauza pandemiei a fost amânat. Primul trailer venise încă din 2019 şi am văzut până acum şi teasere cu personaje precum Caitlyn şi Warwick. Avantajul LoL e faptul că producătorii au sute de personaje şi de poveşti de spus.

Între timp puteţi urmări DOTA: Dragon’s Blood, care a primit recenzii pozitive de la fani şi critici. A fost deja confirmat un al doilea sezon.

via Polygon

One Reply to “League of Legends vine pe Netflix sub forma unui serial numit Arcane”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.