The Witcher: Monster Slayer vine pe 21 iulie, este încă o clonă de Pokemon Go (gratuită)

Exact când credeam că s-a calmat lumea cu clonele de Pokemon Go, se pare că vine încă una. Se numeşte The Witcher: Monster Slayer şi va debuta pe 21 iulie. Este un joc AR şi vine gratuit pe Android şi iOS, dar cu achiziţii în aplicaţie.

Este un joc de tip augmented reality şi veţi deveni un Geralt care vânează monştri la voi în cartier. Creaturile sunt suprapuse peste realitatea din jur, captată cu ajutorul camerei de pe telefon. Vom avea şi o hartă care prezintă locurile unde găsiţi creaturi de vânat şi puncte de interes. Va trebui să alegeţi armele şi armurile potrivite pentru a vâna bestii şi veţi avea nevoie de săbii diferite pentru creaturile mai puternice. Puteţi face şi quest-uri şi primi trofee şi tot soiul de recompense.

Primim şi XP şi vom putea creşte în nivel şi aborda monştri mai puternici. Trebuie spus că jocul vine de la CD Projekt Red, creatorul seriei de jocuri Witcher şi se afla în soft launch de ceva vreme. Cine se pre-inregistreaza pentru a fi anunţat când vine jocul va primi şi o recompensă specială la debut: Kaer Morhen Steel Sword, o sabie legendară, care aduce 10% extra XP pentru fiecare kill. Veţi folosi condiţii meteo reale, urmări monştrii, care lasa dâre şi alte indicii în urmă şi adună trofee.

Poţi crea poţiuni şi găsi itemuri şi piese de armură. Vă puteţi înregistra aici pentru joc. Daca nu va place acest joc, puteti oricand juca Gwent, jocul de carti din Witcher pe Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.