Orcs Must Die! 3 ajunge în GeForce Now, alături de alte 10 jocuri

Dacă e final de săptămână, e clar că trebuie să uram bun venit unor jocuri noi în librăria GeForce NOW. De această dată vedeta ar fi Orcs Must Die! 3, iar un total de 10 jocuri noi vin în librăria GeForce NOW. Le aflaţi mai jos.

Orcs Must Die! 3 invită jucătorii să încerce o nouă poveste care se întâmplă la 20 de ani după ultimul joc, cu personaje noi. Cel mai recent titlu provoacă jucătorii să taie, ardă, arunce, zdrobească și să dea tot ce pot pentru a face față hoardelor de orci pe câmpul de luptă. Luptă-te alături de un prieten, sau singur cu armate imense de orci, folosind arme și capcane la alegerea ta. Joacă-te provocările săptămânale și vezi cât poți rezista în Endless Mode pentru a îți pune numele pe tabela de scor, sau încearcă să supraviețuiești în Scramble Mode în fata orcilor care evoluează. Nu în cele din urmă, du totul la următorul nivel de haos, în aer, împotriva orcilor care zboară!

Cu Orcs Must Die! 3 care se va lansa pe Steam și va ajunge în librăria GeForce NOW, mai mulți gameri ca niciodată pot experiemnta sentimentul de a distruge hoarde de orci – indiferent de cât de slab este dispozitivul.

Am scris recent şi ca GeForce NOW a ajuns la impresionantul număr de 1000 de jocuri de PC disponibile din cloud. Ele se pot juca pe PC, Mac, Chromebook, Shield TV, terminale Android sau iOS.

Adițiile de săptămâna aceasta din librăria GeForce NOW, care se alătură celor peste 1000 de jocuri disponibile sunt Cris Tales (Steam și Epic Games Store), Warhammer 40,000: Battlesector (Steam și Epic Games Store), Death’s Door(Steam), World of Warplanes (Steam)și Alan Wake’s American Nightmare (Epic Games Store).

Lista completă de jocuri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.