GRID Legends este cel mai nou joc de curse de la Electronic Arts şi Codemasters

În această săptămână, Electronic Arts şi Codemasters au anunţat un nou joc de curse, GRID Legends, care combina acţiunea sporturilor cu motor cu varietatea curselor, plus o naraţiune imersiva. Noul titlu are şi un tool de creaţie a curselor, care va permite jucătorilor să aleagă automobile din clase mixte şi să concureze pe toate circuitele, inclusiv cele din locaţii ca Londra sau Moscova.

Jocul va sosi în 2022 pe Xbox Series X şi S, PS5, dar şi PS4, Xbox One şi PC. Seria legendară GRID World revine, iar anul acesta jucătorii sunt protagoniștii unui documentar care captează fiecare moment, atât de pe pistă cât și din afara acesteia. Piloții se confruntă cu personalități acerbe, politici interne ale echipelor și cu infamul Ravenwest Motorsport, care speră să câștige cel de al șaselea Campionat Mondial. Fiind dezvoltată cu ajutorul producției virtuale inovatoare, care aduce jucătorii mai aproape de acțiune, povestea include personaje eclectice, ca actorul britanic Ncuti Gatwa.

GRID LEGENDS vine cu experiențe dramatice pe fiecare centimetru al circuitului. AI-ul unic de personalitate a piloților creionează curse neprevăzute, autovehiculele întrecându-se pentru un loc pe podium. Jucătorii pot concura pe mai mult de 130 de circuite, inclusiv pe piste inspirate din viața reală, precum Brands Hatch sau Indianapolis, dar și pe circuite emblematice stradale, precum San Francisco, Paris, etc. Jucătorii pot concura și pot îmbunătăți peste 100 de autovehicule, de la autoturisme clasice, la mașini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks. Prin adăugarea creatorului de curse, jucătorii pot alege autovehiculele preferate pentru circuite, concurând online.

„GRID Legends îmbină toate funcționalitățile apreciate de jucători și adaugă și mai multe noutăți antrenante, precum modul epic narativ. Le oferim jucătorilor mai multă varietate ca oricând, mai multe opțiuni, fie că este vorba despre libertatea de a-și crea cursa perfectă sau despre revenirea modului Drift, atât de cerut de comunitatea GRID. Suntem momentan doar la începutul celei mai noi călătorii GRID și suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe detalii în lunile care vor urma.”, a menționat Christ Smith, GRID Game Director în cadrul Codemasters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.