Update-ul v1.3 pentru NVIDIA Broadcast este acum disponibil

NVIDIA Broadcast – aplicația care transformă orice cameră într-un studio cu ajutorul inteligenței artificiale – tocmai a primit update la versiunea 1.3 care poate fi descărcată acum.

Trei îmbunătățiri notabile se află în update:

  • Îmbunătățirea eliminării distorsiunii sunetului pentru vocile foarte înalte sau puternice
  • Suport adițional pentru camere profesionale sau virtuale
  • Reducerea impactului asupra performanței sistemului atunci când sunt adăugate mai multe efecte.

Atunci când utilizatorii vorbesc cu foarte multa pasiune – de obicei mai tare sau pe tonalități mai înalte – discursul lor poate fi întrerupt. Acest lucru se întâmplă foarte rar, dar atunci când se întâmplă poate fi într-un moment important. Noul update adresează această problemă cu profile de sunet dedicate pentru a menține discursul, în același timp eliminând zgomotul de fundal.

Una dintre cele mai frecvente cereri din partea comunității este suportul pentru mai multe dispozitive video. Acum, multe camere profesionale sau virtuale, precum și carduri de captare sunt compatibile cu NVIDIA Broadcast – inclusiv Canon EOS Webcam Utility, Nikon Webcam Utility, Sony Webcam și OBS Virtual Camera.

Am testat NVIDIA Broadcast AICI

Cu update-ul precedent, NVIDIA Broadcast versiunea 1.2 am adăugat posibilitatea de a avea mai multe efecte în același timp. VRAM putea fi limitat atunci când utilizatorii rulau funcții AI pentru microfon, boxe și cameră simultan. Versiunea 1.3 reduce utilizarea VRAM cu peste 40%, lucru care duce la o mai bună performanță a sistemului și o creștere a numărului de cadre pe secundă în jocuri.

Nu în cele din urmă, utilizatorii pot găsi noi elemente de interfață și bug fix-uri care oferă o experiență mai bună în NVIDIA Broadcast.

Mai multe informații pot fi găsite aici: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/sept-2021-nvidia-broadcast-update/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.