Sony anunţă jocurile gratuite la abonament PlayStation Plus pe luna ianuarie 2022

Ca în fiecare lună, ziua de miercuri ne-a adus dezvăluirea jocurilor oferite gratuit de Sony la abonamentul PlayStation Plus în ianuarie 2021. De această dată avem 3 titluri: Persona 5 Strikers, Deep Rock Galactic şi Dirt 5.

Persona 5 Strikers este un joc de PS4, un action RPG care include atât elemente din povestea Persona 5, dar şi un crossover cu franciza Dynasty Warriors. A debutat pe PS4 şi Switch la început de an 2020 şi a fost bine primit de gameri şi critici. Are rating 95% pozitiv pe Google. E un titlu single player, care a vândut peste 1.3 milioane de copii. Are luptă în timp real combinată cu luptele turn based clasice pentru Persona. Joker, protagonistul e capabil să treacă prin multiple “Persona”, câştigate prin drop-uri sau învingând mini boşi.

Dirt 5 este un joc legendar de curse, oferit pe PS4 şi PS5. Creaţia de la Codemasters a venit în noiembrie 2020 şi a ajuns chiar şi pe Google Stadia. Are 72% pe Metacitic şi 83% pe Google. Jocul e ciudat pentru că se vrea a fi atât simulator, cât şi joc arcade de curse. Se axează pe curse offroad şi include moduri ca rallycross, ice racing, Stadium Super Trucks şi chiar întreceri cu buggy-uri offroad.

Puteţi să vă întreceţi inclusiv în multiplayer în Arizona, Brazilia, China, Grecia, Italia, Maroc, Nepal, New York şi Norvegia. Există şi un sistem dinamic de vreme şi anotimpuri.

Deep Rock Galactic completează lista şi apare ca un FPS bazat pe co-op pentru până la 4 jucători. Are un mediu cartoonish SF, plin de mine subterane, personaje pixelate şi roboţi nervoşi. E ca şi cum ai face DOOM în Minecraft cu elemente de Borderlands. E distribuit pe sezoane, are peste 100 de niveluri pe sezon şi mult challenge-uri.

Shooterul cooperativ a debutat în mai 2020, pe Windows şi Xbox One, după 2 ani de early access. Odată cu includerea sa în lineup-ul pe ianuarie, el debutează pe PlayStation-uri. Veţi juca cu nişte pitici spaţiali care trebuie să fure ouă de alieni, să minerească minerale, să distrugă ţinte şi altele de gen. Sunt 4 clase jucabile din care să alegeţi: Inginer, Gunner, Driller, Scout.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.