În NVIDIA Studio: CORSAIR integrează efecte audio și video din NVIDIA Broadcast

CORSAIR și partenerul de streaming BigCheeseKIT ni se alătură In NVIDIA Studio cu un anunț bazat pe inteligență artificială.

CORSAIR integrează funcții audio și video din NVIDIA Broadcast în software-ul său, făcând viața utilizatorilor mai ușoară atunci când vor să facă stream.

De asemenea, vorbim despre personalitatea minunată a lui BigCheeseKIT și despre streamurile sale, în care folosește produse CORSAIR și un GeForce RTX 3080.

Integrarea NVIDIA Broadcast oferă gamerilor și creatorilor de conținut care folosesc plăci video GeForce RTX o experiență audio îmbunătățită pentru streamurile lor live, cu nivele crescute de claritate și sharpness prin activarea funcțiilor audio „noise removal” și „room echo removal” din CORSAIR iCUE și Elgato Wave Link.

Integrarea include și funcții video îmbunătățite de AI în Elgato Camera Hub, care produc fundaluri de înaltă calitate, eliminând nevoia unui greenscreen. Toate acestea pot fi făcute de streameri chiar din locul din care fac stream, fără a fi nevoie de izola fonic pereții sau tavanul sau fără a face modificări în cameră.

Streamer-ul Jakeem Johnson, cunoscut mai bine după numele său de Twitch, BigCheeseKIT, face stream-uri profesionale și beneficiază de avantajele aduse de optimizările NVIDIA Studio – precum performanță mai bună în OBS Studio cu encoderul NVIDIA dedicat (NVENC).

Funcțiile puternice și eficiente l-au ajutat să câștige ore prețioase din fluxul său de lucru creativ. „Calitate și consecvență” a spus el. „NVIDIA nu m-a dezamagit”

Află mai multe detalii din postarea de blog În NVIDIA Studio din această săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.