21 jocuri noi vin in GeForce NOW in septembrie

E septembrie, e o luna noua si deci avem si o lista noua de jocuri in GeForce NOW. Apare si provocarea Ultimate KovaaK’s in GFN, împreună cu câteva dintre primele titluri Bethesda care vor fi de acum disponibile în cloud. Doom Eternal, Quake, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein II: The New Colossus și Wolfenstein: Youngblood intră în cloud în această săptămână, ca parte din cele 21 de jocuri noi ce se alătură selecției GeForce NOW

Victorii Ultimate 

Pentru a le arăta tuturor cum se schimbă experiența streamingului de jocuri de pe o platformă GeForce RTX 4080 cu Ultimate, am făcut echipă cu KovaaK’s – cel mai popular antrenor de țintire în jocuri din lume – pentru a crea un demo special GeForce NOW pentru această provocare.  

Membrii Free și Priority îl pot experimenta cu abonamentele lor actuale, apoi pot obține un upgrade de o zi la streaming la 240 fps cu planul Ultimate și pot vedea cum scorurile lor se îmbunătățesc instantaneu. Membrii pot optimiza setările pentru cea mai bună experiență și pot ținti spre vârful clasamentului provocării

Nu numai că membrii pot juca, dar au și șansa de a câștiga premii săptămânale și generale – inclusiv un monitor de gaming de 240hz, perfect pentru streaming la 240 fps. Fiți cu ochii pe Twitter și Facebook pentru mai multe detalii. 

Vedeți diferența cu ochii voștri acceptând provocarea, apoi treceți la un abonament Ultimate chiar astăzi. 

Și mai multă acțiune în cloud 

Simțiți acțiunea în titlurile first-person shooter de la Bethesda, disponibile în cloud din această săptămână.  

Doboară dușmanii veniți direct din iad ca Doom Slayer în Doom Eternal. Fă streaming dedicat campaniei tale solo sau ia câțiva prieteni pentru multiplayer online cu Battlemode – jucați pe rând fie ca un Doom Slayer complet înarmat și îmbunătățit, fie în rolul demonilor pe care Doom Slayer trebuie să-i doboare într-un sistem de cinci meciuri în care doar cel mai bun câștigă lupta.  

Fanii Quake pot juca titlul clasic Quakedatorită căruia a început totul și pot intra în pielea formidabilului Ranger pentru a doborî o armată de creaturi întunecate. Bucură-te atât de o campanie solo, cât și de modul online co-op pentru până la patru jucători. 

Apoi, înfruntă legiuni naziste cu arme de înaltă tehnologie într-o versiune nocivă a istoriei cu Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein II: The New Colossus și Wolfenstein: Youngblood. Experimentați călătoriile palpitante ale popularului personaj B.J. Blazkowicz și, mai târziu, ale fiicelor sale gemene, în timp ce se opun tiraniei. Wolfenstein: Youngblood dispune, de asemenea, de RTX ON pentru o uimitoare iluminare cinematică în timp real. 

Alte noutăți săptămâna aceasta  

Pe lângă o listă de jocuri noi, este disponibil acum și cel mai nou sezon din Apex Legends, care prezintă un nou look și noi abilități mortale pentru personajul Revenant, noi etape de joc și multe altele. 

Iată lista celor 21 de jocuri noi pentru a vă începe weekendul cu dreptul: 

 I Am Future (lansare nouă pe Steam, 8 august) 

 Atlas Fallen (lansare nouă pe Steam, 10 august) 

– Orwell: Keeping an Eye on You (joc gratuit pe Epic Games Store, 10 august) 

– Sengoku Dynasty (lansare nouă pe Steam, 10 august) 

– Tales & Tactics (lansare nouă pe Steam, 10 aug.) 

 Aliens: Dark Descent (Epic Games Store

– Doom Eternal (Steam

– LEGO Brawls (Epic Games Store

 Quake (Steam și Epic Games Store

 Session Skate Sim (Epic Games Store

– Smalland: Survive the Wilds (Epic Games Store

 Superhot (Epic Games Store

– Terra Invicta (Epic Games Store

– Ultimate KovaaK’s Challenge

 Wall World (Steam

 Wild West Dynasty (Epic Games Store

– Wolfenstein: The New Order (Steam și Epic Games Store

 Wolfenstein: Youngblood (Steam

– Wolfenstein II: The New Colossus (Steam

– WRECKFEST (Epic Games Store

– Xenonauts 2 (Epic Games Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.