Noul joc PAC-MAN este dezvoltat in Romania, de catre Amber

Bandai Namco Entertainment America Inc. a anunțat astăzi lansarea jocului PAC-MAN™ MEGA TUNNEL BATTLE™: CHOMP CHAMPS. Dezvoltat de Amber Studio, jocul este o versiune rapidă și intensă a multiplayer-ului PAC-MAN™, oferind cross play pe console și PC pentru bătălii de 64 de jucători într-o varietate de labirinturi colorate interconectate. Titlul este disponibil acum în edițiile Standard și Deluxe pe Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S și PC prin Steam.

Amber, studioul românesc cu sediul în București și birouri în întreaga lume, continuă seria colaborărilor de succes.

Zilele acestea s-a lansat cel mai nou joc din faimoasa franciză PAC-MAN, PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, titlu dezvoltat de Amber, în parteneriat cu Bandai Namco, pentru platformele Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S și PC prin Steam.

Echipa Amber dedicată PAC-MAN a lucrat aproape doi ani la acest proiect. Echipa a inclus specialiști din toate disciplinele implicate în dezvoltarea de jocuri, de la artă, programare, design, QA, Business Intelligence, până la sound engineering, muzică și producție. Dezvoltatori din România, Polonia, Ucraina, Mexic, Serbia, Statele Unite și Canada s-au reunit pentru a dezvolta acest joc atât de așteptat de fanii PAC-MAN.

Într-un joc în care PAC-urile jucătorilor pot să mănânce alte PAC-uri, este firesc ca aproape orice să meargă. PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS oferă o varietate de obiecte de putere care nu numai că îmbunătățesc abilitățile jucătorilor, dar îi pot înrola pe GHOSTS ca aliați ai comodității. Jucătorii pot obține îmbunătățiri, cum ar fi viteză îmbunătățită, scuturi și multe altele pentru a-și ajuta PAC-urile sau pentru a-i ajuta pe GHOSTS să urmărească competiția.

În timp ce abilitățile de joc sunt cea mai bună modalitate de a ieși în evidență într-un domeniu de 64 de jucători, numeroasele opțiuni de personalizare din joc le permit jucătorilor să-și facă PAC al lor, concurând într-un cu totul alt domeniu – dreptul de lăudare a stilului. PAC-urile din joc sunt personalizabile cu o varietate de produse cosmetice pentru corp, cap și față, deschizând calea pentru unele dintre cele mai inventive și colorate variații ale bătrânului galben de până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.