Assassin’s Creed Shadows anuntat oficial: muta actiunea in Japonia

Următorul titlu din seria Assassin’s Creed de la Ubisoft se numeste Shadows și își desfășoară acțiunea în Japonia feudală. Jocul introduce doi protagoniști, fiecare aducând un stil de gameplay distinct. Lansarea este programată pentru 15 noiembrie anul acesta, fiind disponibil pe platformele de gaming urmatoare: PC, macOS, PlayStation 5 și Xbox Series S și X. Nu va fi disponibil pe PlayStation 4 sau Xbox One. Surprinzător, jocul nu va fi lansat pe Steam, cel puțin inițial, fiind accesibil doar prin Ubisoft Connect și Epic Games Store pe PC.

Jocul nu este cu adevarat „nou”, deoarece a fost dezvăluit acum mai bine de doi ani sub numele de Assassin’s Creed Codename Red. Totuși, recent au fost oferite detalii despre perioada istorică a Japoniei în care va avea loc acțiunea, precum și despre cei doi protagoniști: Tasuke, un samurai de culoare, și Naoe, o luptătoare shinobi. Cei doi vor aduce stiluri de joc foarte diferite; Tasuke, fiind extrem de puternic, va favoriza confruntările directe, în timp ce Naoe, în calitate de ninja, va prefera abordările furtive.

Jocul va permite jucătorilor să exploreze o lume deschisă vastă, cu o varietate de peisaje care evoluează în funcție de vreme și anotimpuri. De la orașe-castel spectaculoase și porturi aglomerate până la altare liniștite și peisaje pastorale, Japonia feudală prinde viață cu un dinamism fără precedent, construit de la zero cu cea mai recentă versiune a motorului Anvil și puterea noilor console de generație.

În această perioadă tulbure, informația este cheia și va fi în centrul mecanicilor de explorare reînnoite. Jucătorii își vor construi propria rețea de spioni pentru a descoperi noi zone și a vâna ținte. De asemenea, aliați cu abilități și competențe foarte specializate pot fi recrutați pentru a ajuta în timpul misiunilor. Crearea propriului ascunzător personalizabil va permite jucătorilor să-și îmbunătățească rețeaua și să-și antreneze noua echipă. De la construirea bazei și aranjament până la decorațiuni și accesorii, ei vor putea crea un loc unic pe care să-l numească acasă.

Ediția standard a jocului va fi disponibilă aici. În plus, fanii care precomandă Assassin’s Creed Shadows vor primi o misiune suplimentară pentru orice ediție precomandată. De asemenea, au fost anunțate edițiile Gold, Ultimate și Collector’s ale Assassin’s Creed Shadows:

Ediția Gold va include jocul de bază, Season Pass (care include o misiune bonus cu conținut suplimentar de deblocat, precum și două expansiuni viitoare) și acces anticipat la joc cu 3 zile.

Ediția Ultimate va include jocul de bază, Season Pass, Ultimate Pack și acces anticipat la joc cu 3 zile. Ultimate Pack va conține Sekiryu Character Pack (costum și armă pentru Naoe și Yasuke, trinket și mount), Sekiryu Hideout Pack, 5 puncte de abilitate și un filtru de mod foto roșu și negru.
Ediția Collector’s va include jocul de bază, Season Pass, Ultimate Pack, conținut fizic și acces anticipat la joc cu 3 zile. Conținutul fizic va fi un Steelbook, harta lumii, figurina Naoe & Yasuke, Tsuba katana la dimensiune naturală a lui Naoe, un sul de perete cu Crezul, un artbook de colecție de 84 de pagini și 2 litografii sumi-e.

Versiunea Standard porneste de la 70 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.