Modern Combat 5 se lanseaza in aceasta vara; Iata un hands on cu jocul! (Video)

Dupa streamingul live pe Twitch cu Modern Combat 5 din urma cu o saptamana, azi aflam noi detalii despre acest titlu. Se pare ca el va sosi in aceasta vara, conform celor de la Gameloft, iar baietii de la Pocketgamer au avut ocazia sa realizeze si un hands on cu acest joc, pe care il vedeti mai jos.

modern combat 5

Am fost socati sa aflam ca acest titlu nu va avea in app purchases, o decizie excelenta a celor de la Gameloft. Multiplayerul online a fost si el dezvaluit, in capturile pe le vedeti in acest articol, iar acum vom primi suport pentru pana la 12 jucatori in total. Vor fi incluse 4 moduri de joc: Capture the Flag, Free for All, Team Battle si VIP. Team Battle va aduce si un mod Echipa vs Echipa, luptandu-va cu alte grupari de jucatori de pe tot globul.

modern-combat-5-android-game-4

Va exista un chat dedicat pentru echipa si leaderboarduri de asemenea dedicate. Modern Combat 5 va sosi cu un mod special Limited Time Event, cu premii diferite in functie de limita de timp in care terminati jocul. Gameloft a confirmat si suportul pentru controller, streaming prin Twitch, iar aceste doua functii ar putea sosi ca update-uri ulterioare, nu ca functii initiale.

modern-combat-5-android-game-5

Cei care au pus mana pe acest joc afirma ca el e foarte bun si va va plimba pe tot globul, de la Tokyo la Venetia si in multe alte locuri. Aparent, pana si povestea e buna… Modul Story e impartit in Campaign si Spec Ops, primul asociat povestii si al doilea pentru sesiuni scurte de gaming.

Via Pocketgamer.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.