Call of Duty: Heroes disponibil acum pe iOS sub forma de beta; Cum a ajuns COD Clash of Clans?!

Daca nu v-a ajuns Call of Duty Strike Team pe iOS, iata ca primim inca un titlu din seria CoD, de aceasta data schimband genul de joc. Fie ca va vine sa credeti sau nu, acesta nu este un FPS , ci in mod bizar un soi de clona de Clash of Clans, adica un pseudo joc de strategie.

call of duty heroes 1

Titlul a fost deja lansat in faza beta in Australia si Noua Zeelanda si sunt sigur ca pana ce va sosi iPhone 6 va veni si acest joc in versiunea finala. Jocul implica constructia unei baze, extragerea de resurse, antrenarea unor trupe si apoi invadarea unor zone inamice. Va trebui sa construiti si un sistem defensiv in jurul bazei voastre, cam ca in Boom Beach, care a primit review aici de la noi.

COD+Heroes+Base

Veti putea plasa turete pe harta si marele scop al acestor lupte este eternul furt de resurse. Vor exista multe variatii de soldati, drone pe care le puteti folosi si elicoptere cu mitraliere nervoase la orice pericol. Aparent sunt incluse in Call of Duty Heroes personaje celebre din universul CoD precum Capitanul Price, Soap, Harper si multi altii. Jocul implica si unitati ca juggernaut, CLAW sau Dragonfire, dar si conceptul de Killstreak, atacuri ale dronelor, pachete speciale si altele.

Jocul arata ca un Command & Conquer, dar nu cred ca e cazul de asa ceva…

COD+Heroes+Capt+Price

COD+Heroes+Killstreak

Via Call of Duty Community

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.