Jocul Assassin’s Creed Memories pentru iOS ofera indicii legate de urmatorul titlu din serie; Se va petrece in Japonia!

Daca Call of Duty a facut trecerea la joc de strategie in genul lui Clash of Clans, nu trebuie sa ne miram ca Assassin’s Creed a primit un joc de carti pe iOS. Ce e si mai interesant e ca Assassin’s Creed Memories ofera si o noua perioada temporala si zona in care se desfasoara actiunea, oferind indicii despre viitoare jocuri.

assassins creed memories japonia ios

Acest joc e primul din lunga serie care duce actiunea in Japonia feudala si Mongolia imperiala. Pana acum am vizitat America coloniala, Italia in timpul Renasterii si am umblat cu piratii fiorosi in Marea Caraibilor. E foarte posibil ca urmatorul joc Assassin’s Creed sa se petreaca in Japonia si se pare ca intregul set de titluri premium de la Ubisoft migreaza spre Asia, dupa ce si Far Cry 4 a fost confirmat drept un joc cu actiunea intr-un pseudo-Nepal, deci in Asia.

Memories pare un joc de carti destul de confuz, care mai degraba ma duce cu gandul la hackurile din Watch Dogs, decat la un Heartstone. Titlul combina elemente de card game, cu RPG si joc de strategie. Veti putea asasina tinte in diferite perioade istorice si forma ghilde de asasini online. Va exista si o lupta strategica in multiplayer cu 20 versus 20 de jucatori. Retineti ca titlul e gratuit, aveti nevoie de conexiune la Internet pentru a-l juca si il descarcati de AICI pe iOS.

Via idigitaltimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.