Iata teasere pentru lansarea lui Far Cry 4 in Romania si date despre lansare

Pe 18 noiembrie la ora 18:00 suntem din nou asteptati la Media Galaxy Orhideea, unde va avea loc lansarea mult asteptatului titlu Far Cry 4. Dupa un Far Cry 3 genial pe care l-am devorat in perioada Craciunului cu 2 ani in urma, acum e momentul sa ne luam adio de la vremea calda din insule oceanice si sa trecem la actiunea lui Far Cry 4 intr-un stat asiatic care e teoretic un fel de Nepal.

teaser lansare far cry 4 romania (5)

Vedeti atasat acestui articol si cateva teasere surprinse la Media Galaxy Orhideea (in timpul lansarii lui Assassin’s Creed Unity) si materiale de marketing pregatite pentru lansarea lui Far Cry 4 in Romania. Avem o cutie cu un elefant pe ea si postere cu Pagan Min, care il va avea actor vocal pe Troy Baker, in rol de villan in acest joc. Veti prelua rolul lui Ajay Ghale in acest titlu, un nepalez care se intoarce in Kyrat, o regiune din Himalaya pentru a imprastia cenusa mamei sale.

teaser lansare far cry 4 romania (2)

Kyrat este sub stapanirea lui Pagan Min, un monarh despotic care terorizeaza aceasta mica tara. Se pare ca Far Cry 4 va avea mai multe finaluri, in functie de alegerile gamerului. Jocul e bazat pe engine-ul Dunia Engine 2, utilizat si in Far Cry 3. Judecand dupa primele recenzii aparute pe web, jocul pare a fi destul de distractiv, dar si complex, pentru ca putem calari elefanti, imblanzi tigri si chiar sa ne… luptam cu demoni!?

Sa nu uitam si de gamingul in co op si alte optiuni de multiplayer! Ce parere aveti, va fi titlul celor de la Ubisoft jocul anului?

teaser lansare far cry 4 romania (3)

teaser lansare far cry 4 romania (4)

teaser lansare far cry 4 romania (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.