Lansare GTA 5 (PS4/Xbox One) Romania: galerie foto si video – Media Galaxy Vitan Mall Bucuresti

Pe 17 noiembrie la ora 23:30 ne aflam la Bucuresti Mall Vitan pentru debutul lui Grand Theft Auto 5 pe consolele next gen. Astfel, jocul care debutase anul trecut pe Xbox 360 si PS3 a ajuns acum pe PlayStation 4 si Xbox One. Pe aceste platforme titlul costa 259 lei si aflati ca in cadrul evenimentului de la Media Galaxy din Vitan Mall a avut loc si o tombola cu peste 70 de persoane inscrise.

lansare romania GTA 5 PS4 Xbox One (12)

Premiile au constat in jocuri GTA 5 pentru Xbox One si PlayStation 4, iar pe langa premiere au existat si sesiuni de gameplay. Astfel, cei prezenti au putut intra in pielea lui Trevor, Michael sau Franklin si sa navigheze prin lumea ampla a lui Los Santos. Acest univers de explorare e mult mai mare decat precedentele orase din titlurile GTA anterioare, iar din cate am vazut pana acum si controlul vehiculelor s-a imbunatatit.

Grafica arata mai bine decat o stiam pe PS3, platforma pe care am testat jocul cu un an in urma. GTA 5 in versiunea de PS4 si Xbox One aduce si un mod de control first person, astfel ca titlul devine brusc FPS. Puteti alege intre tintire asistata si free aim si veti putea alterna oricand intre unghiul third person si cel first person. De asemenea puteti si sa conduceti in mod first person si am asistat la o astfel de sesiune de sofat, care a aratat demential si ar face cel mai pretentios simulator auto sa se simta gelos.

lansare romania GTA 5 PS4 Xbox One (6)

Modul in care luati virajele in first person va face sa va inclinati cu tot corpul pentru a prinde miscarea, desi uneori actiunea devine confuza in aceasta perspectiva. Puteti folosi acum difuzorul de pe joystickul de PS4 pentru convorbirile telefonice din joc, iar noua versiune de GTA 5 aduce si vehicule clasice din precedentele titluri GTA. In plus, misterul unei crime va genera o noua misiune in aceasta versiune, iar rezolvarea misterului va aduce un filtru grainy de aplicat pe ecran in modul Story.

Exista si curse cu masini stock, o intreaga serie de muscle cars de deblocat, plus un monster truck si un Xero Blimp care va asteapta. Modul online de joc va aduce deathmatchuri si curse, iar personajele GTA Online sunt transferabile cross platform. Mai mentionam si ca noua varianta de GTA 5 ruleaza la rezolutie nativa 1080p la 30 FPS, aduce detalii mai ample ale texturilor, trafic mai dens si efecte ale vremii upgradate, plus noi forme de vegetatie si fauna.

Versiunea de PC va oferi si compatibilitate 4K. Cam atat despre lansarea GTA 5 in Romania si acum spor la joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.