Heroes of Might and Magic III HD vine pe tablete in ianuarie

Stiu ca multi dintre voi ar face orice sa joace jocuri clasice precum Heroes of Might and Magic pe tableta si cumva ele nu au fost portate inca, desi nu au cerinte uriase. Ei bine, avem vesti bune azi: titlul din 1999 Heroes of Might and Magic III a primit un port HD si va sosi pe tabletele Android si pe iPad pe 19 ianuarie 2015.

heroes of might and magic 3 HD joc tableta  (1)

Ubisoft si dezvoltatorul DotEmu lucreaza la portare, care va strange cu siguranta multe downloaduri ale nostalgicilor. Ca si titlul cel original, jocul va aduce 7 scenarii in mod campanie, 48 de harti skirmish si un mod multiplayer local. Grafica jocului a fost actualizata si titlul va sosi in format widescreen, avand si o interfata adaptata experientei touch. Mai jos gasiti si un trailer al acestui joc, care ne arata cat de multa munca a implicat portarea.

Astfel, aflam ca exista peste 25.000 de elemente ce au primit designuri noi si 30.000 de ore de munca au fost necesare pentru a produce Heroes of Might and Magic III HD. Un simplu dragon cu 4 capete devine ultra complex de la faza de design si pana la cea de actiune. Mai jos vedeti si diferenta intre dragonul in HD si cel standard. Se pare ca aceasta versiune de joc va sosi si pe Steam.

Ma astept la un pret peste 10 euro si retineti ca jocul e menit doar pentru tablete si nu si telefoane.

via Pocketgamer.co.uk

One Reply to “Heroes of Might and Magic III HD vine pe tablete in ianuarie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.