Pirateria e pedepsita cu un boss imbatabil in acest joc urcat pe torente de producatorul sau

Cei de la Noodlecake Studios par a fi fost deranjati de faptul ca titlurile lor precedente au ajuns pe torente si au decis sa pedepseasca pirateria intr-un mod original. Au lansat noul titlu numit Shooting Stars!, care costa 3 dolari in Play Store si App Store, dar au avut grija sa il puna si pe torente.

joc pirat pedeapsa

Diferenta e ca versiunea piratata are un al treilea boss imbatabil, chiar unul dintre cei doi DJ Daft Punk. In joc el se numeste Premium Funk si e pur si simplu invincibil, spre frustrarea piratilor. Varianta cu plata a jocului nu include acest boss, iar jocul de fata poate fi descris doar ca… un titlu arcade shoot em up cu celebritati reprezentate sub forma de pixel art.

shooting stars 1

Ni se promite ca ii vom impusca pe Lady Gaga, “Kanye East”, Robert Downey Jr si chiar Pew Die Pie si Gabe Newell. In fine, nu despre Shooting Stars! e vorba aici, ci despre motivatia celor de la Noodlecake Studios. Ei au lansat titlul Wayward Souls, extrem de bine primit anul trecut si cu recenzii excelente pe Android. La ceva vreme dupa lansare, analytics aratau ca doar 11% din totalul instalarilor erau cu plata.

Asta inseamna ca 89% dintre gameri rulau versiunea pirat. Au mai fost companii care au adaugat cate un boss imposibil in titlurile lor, dar pirateria tot nu a murit… Macar 15 minute de faima le priesc acestor temerari.

shooting stars 2

shooting stars 3

via the guardian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.