Minecraft: Story Mode disponibil acum in App Store si Play store, la pret de 5 euro (Video)

Nu am fost niciodata fan Minecraft, nu pentru ca ar fi un fenomen negativ sau pentru ca nu ar fi un joc care sa merite incercat, ci pentru ca el nu imi ofera ce caut eu la un joc. Cu toate acestea, mi-a starnit interestul vestea ca acum Minecraft: Story Mode a sosit in Play Store si App Store, dar si pe Steam evident.

Minecraft Story Mode joc mobil lansare 2015  (2)

Pe mobile si tablete il luati pentru suma de 5 euro si aflati ca maiestrii scribi de la Telltale Games se afla in spatele povestii sale. Precum Game of Thrones si Borderlands si acest titlu va sosi pe episoade, iar primul se numeste “Episode 1: The Order of the Stone”. Desi suna mai degraba a Harry Potter, vad ca jocul a ales o abordare ironica si umoristica in stilul jocurilor LEGO parodie.

Titlul este un graphic novel interactiv sau daca vreti un joc point and click bazat pe universul Minecraft. Il veti vedea si pe console ca Wii U, PS4, PS3 sau consolele Xbox. Telltale a inclus aici comedie si drama, iar povestea suna asa: Jesse e personajul principal si ea porneste cu amicii ei catre un concurs local de crafting si apoi ajunge cumva in iadul Minecraft (Nether), apoi se bate cu monstri cu tentacule si pleaca la vanatoare de eroi care au rapus un dragon.

E interesant ca jocul va include si zone care exista in varianta reala de Minecraft, deci va veti simti ca acasa in el.

One Reply to “Minecraft: Story Mode disponibil acum in App Store si Play store, la pret de 5 euro (Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.