Star Wars: Force Arena debuteaza pe iOS si Android, e un fel de Clash Royale combinat cu MOBA

Avem un nou joc Star Wars pe firmament, sub numele de Force Arena si desi mai toata lumea il compara cu un hibrid de Clash Royale cu MOBA, pe mine ma duce cu gandul la Royalt Revolt si acel joc Thor the Dark World de acum cativa ani.

Titlul include carti colectionabile cu personaje din universul Star Wars si pe langa campanie, avem si lupte 1 versus 1 sau 2 versus 2. Grafica arata excelent si stiu ca o sa va sune ciudat, dar si meniurile sunt excelent organizate, ceea in contnuare in 2017 e mare lucru, cu atatea jocuri cu UI slab. Din ce vad formam un party de eroi, care include chiar si tancuri, turete si altele de gen, dar folosim si personaje clasice ca printesa Leia, Chewbacca si chiar chemam X Wing-uri sa ne ajute.

Netmarble e in spatele acestui joc cu potential de hit, iar Force Arena ne permite sa cream deckuri de carti folosim unitati ale rebelilor sau imperiului. Unitatile secundare sunt sub umbrela unui personaj principal, care conduce party-ul. Vom putea arunca soldatii in lupta cheltuind energie, care e intr-o bara ce se tot umple, ca in titlul Thor sau Royal Revolt.

Veti putea upgrada cartile de baza, imbunatati statutul lor si sa va alaturati unor ghilde. Descarcati jocul Star Wars Force Arena gratuit din Play Store pe Android si App Store pe iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.