Cumva animaţia Cars de la Disney a ajuns şi la partea a treia şi se află acum în cinematografe. Odată cu filmul Cars 3 vine şi un joc pentru tabletă şi mobil, numit Cars: Lightning League. E gratuit în App Store şi Play Store şi e mai degrabă un endless runner, decât un racer clasic.

Jocul are şi un soi de poveste şi anume să îl antrenăm pe Lightning McQueen să ajungă o mare maşină de curse. Ne vom întrece pe circuite preluate din film şi va trebui să concurăm cu tot soiul de maşini umanizate. La pornirea cursei avem şi un meter, care trebuie dus pe verde, ca la jocurile gen CSR Racing sau mai nou Asphalt Street Storm Racing.

Adunăm şi nitro aici, iar jocul Cars cel nou include şi secvenţe de drifting pentru a câştiga extra boost. Din gameplayurile pe care le-am văzut seamănă cu Asphalt OverDrive puţin, fiind la rândul său împărţit pe misiuni. Facem upgrade maşinii, deblocam maşini de poliţie şi alte vehicule trăznite. Avem şi energy meter cu 10 unităţi şi o cursă consumă una din ce am văzut.

Nu sunt sigur că îi voi face recenzie, dar sunt şanse…

Filmul Cars 3 are joc asociat pe mobil, Cars Lightning League, un endless runner cu Lighting McQueen
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.