Gameloft lansează jocul Dead Rivals, MMO cu zombii (Video)

Gameloft a lansat de nicăieri un joc nou de mobil în această săptămână, care dă senzaţia de combinaţie între Fortnite şi Left 4 Dead. Este de fapt un MMO cu zombii, cunoscut drept Dead Rivals şi disponibil gratuit in Play Store şi App Store.

Pare să fie un joc open world, cu acţiune rapidă şi elemente de MMORPG. Avem lupte PvP, un erou customizabil şi zeci, dacă nu chiar sute de arme şi itemuri. La început alegeţi între 3 clase de eroi şi apoi le personalizaţi lookul cum doriţi. Din ce văd modul în care sunt desenaţi eroii duce cu gândul la Borderlands puţin. Puteţi face şi research, crafting şi să upgradati armele.

În plus avem câte un skill tree pentru fiecare personaj, care ne permite să alegem abilităţile ideale. Pe lângă luptele PvP avem şi misiuni coop şi judecând după trailere există şi o poveste care culmea nu arată rău deloc aici. Există şi o bază pe care o construiţi şi upgradati, plus o armată de zombii care vă apăra clădirea HQ. E inedit unghiul camerei în acest joc: undeva între third person shooter şi abordarea adventure/arcade a unui Abe’s Oddysey.

Se poate dialoga cu personaje, să primiţi questuri şi din ce văd pe lângă revolvere şi shotgunuri aveţi şi vreo 4 abilităţi speciale per personaj. Pe terminalele puternice veţi putea chiar admira o grafică demnă de un joc de PC sau consola. Cine vrea să facă grinding are şi o funcţie Auto Play. Aşteptaţi-vă la loot boxes, mai multe currencies şi IAP-uri de până la 99 dolari.

via Android Police

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.