Nu mai ştiu ultima oară când am jucat un joc Alien ca lumea… sau când am văzut un film Alien ca lumea. Nici nu vreau să mă gândesc cât de cringe au fost ultimele producţii Predator, atât filmul, cât şi jocul de pe mobil, dar nici Alien nu e departe. Ei bine Alien Blackout este un nou joc pentru mobil, care se vrea a fi un entry serios în seria horror.

Ar fi inspirat oarecum de Alien Isolation şi este o exclusivitate pe mobil, nu vreo portare. Veţi juca în rolul Amandei Ripley, care se afla pe o staţie spaţială invadat de Xenomorphi. Posibil să aibă şi ceva legătură cu noul film cu Sigourney Weaver. Jocul vine pe iOS şi Android pe 24 ianuarie, iar Amanda Ripley este fiica lui Ellen Ripley şi a apărut în Alien Isolation din 2014.

Pe lângă aspectul horror trebuie să luăm şi decizii grele, precum de a salva echipajul sau nu, sacrificând anumiţi membri. Nu pare să fie un joc de acţiune, ci mai degrabă un soi de strategie şi puzzle. Urmăreşti camere de filmat, deschizi uşi, eventual o să fie ceva de gen Telltale cu alegeri. Cineva l-a comparat cu Five Nights At Freddy’s şi are maaaaaare dreptate să o facă.

Acţiunea se petrece între filmele Alien şi Aliens, iar nava este Nostromo, cea atacată de Xenomorph în filmul din 1979. Nu stiu daca as fi preferat un FPS generic dupa asa multe titluri de gen…

via Polygon

Alien Blackout transformă groaza Xenomorph în Five Nights at Freddy’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.