Sony a anunţat jocurile oferite gratuit pentru abonaţii PlayStation Plus pe luna februarie 2019. E o lună specială, ultima când vor mai fi oferite jocuri gratuite pentru PS3 şi PS Vita. Din martie primim doar jocuri de PS4.

O veste bună este şi creşterea spaţiului de stocare în cloud de la 10 GB la 100 GB pentru abonaţii PlayStation Plus. Acolo ne vom păstra salvările, deci ne bucurăm să auzim asta. Cât despre jocurile gratuite, ele devin disponibile de pe 5 februarie 2019 şi lista arată astfel:

  • PS4: For Honor/ Hitman: The Complete First Season
  • PS3: Divekick/ Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • PS Vita: Gunhouse/ Rogue Aces/ Divekick

Jocurile de PS4 sunt disponibile până pe 5 martie 2019, iar cele de PS3 şi PS Vita se pot descărca până pe 8 martie. Hitman este titlul din 2016, primul sezon fiind disponibil gratuit. For Honor este un joc de actiune de la Ubisoft , care a strans ceva comunitate in jurul lui. Ca un reminder rapid, dacă nu aţi apucat să descărcaţi jocurile pe luna ianuarie, ele sunt: Sleep (PS4), Portal Knights (PS4), Zone of the Enders HD Collection (PS3), Amplitude (PS3), Fallen Legion Flames of the Rebellion (PS Vita/ PS4) şi Super Mutant Alien Assault (PS Vita). Mai sunt valabile până pe 5 februarie.

via jocuri.go4it.ro

Jocurile gratuite pentru abonaţii PlayStation Plus pe februarie 2019: For Honor, Hitman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.