Gigantic X este un nou joc shooter SF top down, gratuit in Play Store

Încă o săptămână şi încă un joc nou şi gratuit pe Android, de această dată sub numele de Gigantic X. Titlul este un top down shooter cu tematica SF şi îl găsiţi în Play Store. Are un uşor vibe de Space Marshals, dar şi puţin din psihedelicul lui Transistor.

Perspectiva şi modul în care se mişca personajul mă duce puţin şi cu gândul la jocurile din seria Halo de pe Windows Phone. Mă surprinde câte tipuri de personaje şi upgrade-uri avem şi sincer mă aşteptam să dau 5 euro pentru acest titlu, la cât de complex e. Se laudă şi cu boşi uriaşi şi animaţi cu cutscene-uri impresionante. Acţiunea se mişcă foarte rapid, iar nivelele durează undeva la 2-3 minute.

Practic trebuie să curăţăm planeta de creaturi şi să adunăm echipament, dar şi să deblocăm skill-uri. Putem juca drept 3 personaje centrale, fiecare cu abilităţi şi arme diferite şi să ajungem pe mai multe planete extraterestre. Şi de parcă jocul nu era destul de tentant, mai avem şi multiplayer co op cu prietenii în timp real. Evident apar şi IAP-uri şi reclame, dar trecem peste, era de aşteptat la un joc gratuit.

Are reviewuri cam slabe în Play Store din păcate, pe la 3.6 din 5. O să îl încerc şi revin cu impresii.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.