Call of Duty: Modern Warfare open beta începe mâine; Iată ce trebuie să ştii

Dacă te numeri printre cei care au precomandat jocul Call of Duty: Modern Warfare probabil te joci deja beta-ul la ora asta. Restul lumii îl joacă de pe 14 până pe 16 septembrie în open beta, doar pe PS4.

Cei care au precomandat jocul sau au făcut rost de un cod pot să joace între 12 şi 16 septembrie. Aceasta recreere a hitului Modern Warfare va primi şi un al doilea weekend de beta, între 19 şi 23 septembrie, de această dată pe toate platformele. Vă veţi putea lupta în mod 2 vs 2 Gunfight, dar şi multiplayerul clasic 6 versus 6. Pe parcursul weekendului Activision a promis că va lansa mai multe hărţi şi content.

Din ce am înţeles nu ai nevoie nici măcar de abonament PlayStation Plus pentru a descărca demo-ul (doar in Germania e nevoie). Weekendul 2 aduce şi cross play, deci vei putea să joci cu gamerii de pe alte platforme. Activision promite o rotaţie generoasă de hărţi, playlisturi, operatori, killstreaks şi upgrade-uri, plus Gunsmith. Modern Warfare este un remake al jocului din 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare, care sosea pe PS3, PC şi Xbox 360, dar şi cu ceva upgrade-uri.

Primim moduri noi în multiplayer, inclusiv unul care le permite gamerilor din 2 echipe să se dueleze pe hărţi mici. Avem şi un mod cu 100 gameri într-o bătălie la scara epică. Am înţeles că lumea a descoperit deja loot box-uri în joc.

Varianta finală de Call of Duty: Modern Warfare vine pe PS4, PC şi Xbox One pe 25 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.