Un joc pierdut Tomb Raider a ieşit la iveală după 14 ani

Dacă vă impresionează leak-uri de Battlefield 6 şi vreun Prince of Persia anulat, staţi să vedeţi asta! Tocmai a scăpat pe web un joc Tomb Raider care nu a mai apucat să se lanseze. E Tomb Raider: 10th Anniversary, un remake al primului Tomb Raider, creat pentru PSP şi anulat în 2006. Cumva a ajuns pe web…

Acum îl poţi juca sub formă de Alpha pe PC. Este o creaţie a celor de la Core Design, dar a fost aruncat la gunoi în favoarea lui Tomb Raider: Anniversary şi Tomb Raider: Legend de la Crystal Dynamics. În acest alpha te poţi căţăra, înota şi face platforming ca pe vremurile de aur ale Larei, doar că nu ai dialog şi inamici. Vei parcurge niveluri în Peru, Grecia şi Croft Manor şi aveţi mai jos gameplay.

Core Design a fost vândută de Eidos spre Rebellion după remake-ul anulat. Jocul a devenit un demo de Indiana Jones cu un skin aplicat peste şi lansat de LucasArts. Ulterior avea să ajungă un joc National Treasure. Nici unul nu a trecut de pitching în camera unor executivi sau versiune de test. Cine vrea să încerce jocul îl descarca de aici şi are tutoriale pentru instalare aici.

Aveţi nevoie de un patch, Visual Studio şi un controller de PS4 sau Xbox 360.

via pcgamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.