EA anunţă lansarea lui Plants vs Zombies: Battle for Neighborville: Complete Edition pe Nintendo Switch

Consider Plants vs Zombies o franciză la fel de mare şi legendară ca Angry Birds, chit că nu a primit filme la Hollywood. Ei bine, un joc din serie ajunge acum pe Nintendo Switch şi e vorba despre Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville: Complete Edition. Avem detalii mai jos.

Titlul a debutat pe Windows, PS4 şi Xbox One în octombrie 2019. Pe 19 martie ajunge pe Nintendo Switch şi acesta este un third person shooter dezvoltat de PopCap Games şi publicat de EA. Face parte din seria de shootere third person PvZ, care a inceput cu Garden Warfare. Veţi putea juca cu plante sau zombii în mod competitiv sau cooperativ, evident multiplayer. Titlul aduce 23 de clase de personaje customizable, dintre care 9 sunt complet noi. Ele se împart în 4 categorii: atacatori, apărători, swarm sau suporteri.

Puteţi şi să combinaţi clase pentru a crea noi creaturi. Printre modurile de joc se numără Turf Takeover, dar şi Team Deathmatch/Team Vanquish. O veste bună e că avem şi multiplayer local ca pe vremuri, prin split screen. Acest joc este primul dezvoltat pe motorul grafic Frostbite, care va fi lansat pe Nintendo Switch. Acum ne batem în zona suburbană şi avem la dispoziţie şi moduri de joc offline, dar şi online. Puteţi debloca toate personajele şi conţinutul din ediţiile standard pentru PlayStation, Xbox şi PC, dar şi conţinut post lansare.

Jocul va costa în jur de 40 de euro pe Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.