Call of Duty Mobile primeşte o hartă nouă, tematică Rambo şi noi arme

Toată seria Call of Duty care face furori acum a primit o actualizare importantă, care aduce eroi de acţiune din anii ’80 şi alte noutăţi. E vorba despre Black Ops: Cold War, Warzone şi Call of Duty Mobile. Acesta din urmă primeşte o hartă nouă, un mod nou de joc, scorestreak-uri noi, dar şi arme noi.

Eroii din anii ’80 incluşi în aceste jocuri sunt Rambo şi John McClane din Die Hard. Ambele personaje sunt adăugate în joc de către dezvoltatori. Veţi avea şi bundle-uri pe perioade limitate şi noi moduri de joc. Totul a început pe 20 mai şi se termină pe 2 iunie. Vă veţi putea transforma în Rambo şi John McClane într-un nou mod de joc multiplayer, dar şi în Battle Royale. Bundle-ul lui Rambo include două noi finishing moves, una cu arcul şi săgeţile. Vor fi şi 3 arme legendare, o mitralieră, un LMG şi un cuţit.

John McClane vine cu două SMG-uri şi un pistol epic dar şi un Epic Frag Grenade, o paraşută, Cargo Truck şi un Avatar, un Calling Card şi rama de profil.

Killstreak-ul îţi permite ca pe măsură de tragi de arc să trimiţi mai departe săgeata cu vârf exploziv. Cuţitul balistic din seria Black Ops a sosit la rândul său. Noile hărţi multiplayer sunt Standoff (6 vs 6 mărime medie, preluată din Black Ops ÎI şi cu acţiune multă în clădirea centrală) şi Duga. Aceasta din urmă are acţiunea în Munţii Ural şi e gata pentru modurile Multi Team.

via mysmartprice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.