Hello Neighbour ajunge în GeForce Now, alături de noul DLC Assassin’s Creed Valhalla şi Naraka

Finalul de săptămâna ne aduce şi o nouă serie de jocuri care ajung în serviciul de gaming GeForce NOW. El a atins recent 1000 de titluri, iar în această săptămână a primit 3 nume mari: Naraka: Bladepoint, Hello Neighbor şi noul DLC Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris.

În total 100 jocuri noi au ajuns în NVIDIA GeForce Now, care se poate accesa de pe Chromebook, desktop PC cu Windows, laptop, iPhone şi iPad, dar şi pe Android. Evident le puteţi accesa şi de pe NVIDIA Shield TV, dar şi de pe Mac-uri, toate prin puterea cloud-ului. Jocul săptămânii e în mod clară Naraka Bladepoint, detaliat mai jos.

Melee întâlnește genul battle royale 

Numai unul poate rămâne în picioare. Jocul de tip battle royale NARAKA:BLADEPOINT se lansează astăzi și poate fi accesat în platforma GeForce NOW.  

60 de jucători, eroi din întreaga lume, se vor întâlni pe insula Morus – iar unul va ieși victorios. Jucătorii pot explora lumea vastă și interactivă și pot experimenta un gameplay unic, îmbunătățit de experiența de parkour, pentru o aventură în jungla urbană. Aceștia pot învăța și cum să folosească mai bine caracteristicile unice ale fiecărui personaj, dintr-o gamă largă cu abilități puternice, bucurându-se și de un arsenal vast de arme melee și arme de luptă, dar și de adrenalina de a spulbera proiectilele și săgețile care invadează câmpul de luptă.  

E rândul tău să faci mișcarea decisivă. Începe asaltul asupra inamicilor cu un cârlig de luptă care poate fi folosit împotriva oricui, oriunde, dar și pentru a distruge obstacolele și a ajunge la țintele propuse. Prinde-i pe dușmani într-o ambuscadă, ascunde-te în întuneric și așteaptă momentul potrivit pentru atacul nimicitor frontal sau folosește-te de atacuri strategice melee. Evadează din luptele mai puțin favorabile cu o manevră specială și joacă în felul tău pentru a obține victoria.  

Datorită puterii GeForce din cloud, gamerii se pot lupta la cel mai mare potențial și în alte jocuri online multiplayer precum NARAKA: BLADEPOINT.  

„E grozav să știm că, prin intermediul GeForce NOW, gamerii care folosesc hardware cu putere mai mică se pot bucura de uimitoarea lume NARAKA”, a spus Ray Kuan, lead producer NARAKA: BLADEPOINT. „Ne bucurăm că și mai mulți gameri vor putea intra pe câmpul de luptă și se vor putea bucura de noua generație de jocuri battle royale la calitate de PC, pe toate dispozitivele”.  

Devino ultimul luptător care rămâne în picioare și află adevărul despre lumea NARAKA și despre bătăliile sale nesfârșite, săptămâna aceasta, pe GeForce NOW.  

Jocurile săptămânii  

Astăzi, joia GFN aduce 11 noi titluri disponibile pe platforma GeForce NOW, inclusiv franciza horror stealth Hello Neighbor.  

Ce ascunde vecinul tău? Membrii pot afla adevărul și se pot bucura de Hello Neighbor, o poveste plină de suspans în care te strecori în casa vecinului tău virtual pentru a afla ce secrete oribile ascunde în pivniță. Nu te face prea comod – The Neighbor va învăța din fiecare mișcare pe care o faci și va lăsa pe traseu surprize cât se poate de neașteptate.  

Te poți bucura, de asemenea, și de prequel-ul dramatic Hello Neighbor: Hide and Seek, urmărind povestea tragică a pierderii unui membru al familiei, în timp te joci de-a v-ați ascunselea și ajungi la momentul în care a început totul.  

Lista completă a jocurilor care vor fi disponibile începând de săptămâna aceasta, mai jos:  

 • City of Gangsters (disponibil în ziua lansării pe Steam, 9 august) 
 • Car Mechanic Simulator 2021 (disponibil în ziua lansării pe Steam, 11 august) 
 • NARAKA: BLADEPOINT (disponibil în ziua lansării pe Steam și Epic Games Store, 11 august) 
 • Faraday Protocol (disponibil în ziua lansării pe Steam, 12 august) 
 • Voidtrain (disponibil în ziua lansării pe Epic Games Store, 12 august) 
 • 428 Shibuya Scramble (Steam
 • Blood of Steel (Steam
 • DARIUSBURST Chronicle Saviours (Steam
 • Hello Neighbor (Steam și Epic Games Store
 • Hello Neighbor: Hide and Seek (Steam și Epic Games Store
 • RimWorld (Epic Games Store

Nu în ultimul rând, membrii vor putea explora un oraș faimos, jucând noul DLC Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris, disponibil pe GeForce NOW începând de pe 12 august.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.