GeForce NOW primeşte jocuri noi: HUMANKIND, Fortnite cu mod Among Us şi altele

Dacă e final de săptămână, e momentul unui nou “drop” de jocuri proaspete în NVIDIA GeForce NOW. Poate cel mai interesant e HUMANKIND, de la SEGA şi Amplitude Studios, unul dintre cele 9 jocuri care au venit sau vor veni în librarile GFN în această săptămână.

Utilizatorii pot juca şi noul mod Impostors din Fortnite sezonul 7, care aduce cu Among Us. Există şi o recompensă GeForce NOW pentru Eternal Return.

Gamerii de pretutindeni au așteptat cu nerăbdare lansarea lui HUMANKIND, iar membrii GeForce NOW vor putea experimenta acest joc minunat de PC pe dispozitive precum PC-uri mai slabe, Mac, Chromebook, SHIELD TV sau dispozitive iOS și Android prin intermediul GeForce NOW.

„GeForce NOW poate aduce experiența HUMANKIND către și mai mulți jucători,” a spus Romain de Waubert, studio head și chief creative officer la Amplitude Studios. „Serviciul aduce rapid și cu ușurință gameri în HUMANKIND, oferind grafică de PC pe aproape orice dispozitiv.”

De asemenea, jucătorii pot debloca personaje unice bazate pe creatori populari de conținut, precum streamer-ul GeForce NOW Burke Black, prin urmărirea streamurilor acestora pentru dropuri unice.

Sezonul 7 din Fortnite vine cu un nou mod palpitant de joc. Membrii pot juca Fornite „Impostors”, care a fost lansat pe 17 august și este aici cel puțin până la finalul sezonului. Joacă în meciuri cu între 4 și 10 jucători într-un mod Agenți vs Impostori pe o hartă complet nouă. Agenții pot face 42 de mini-jocuri originale pentru a umple bara de procentaj sau pentru a dezvălui toți impostorii care se ascund în echipe pe baza unor voturi.

Programul de recompense GeForce NOW dorește să ofere utilizatorilor întotdeauna access la recompense cât mai multe. Săptămâna aceasta oferă un skin și un emote custom pentru Eternal Return. Să primești recompense pentru streaming în cloud este ușor. Membrii trebuie să bifeze casuța de recompense în secțiunea de cont din GeForce NOW și să opteze pentru a primi newslettere cu viitoare update-uri și recompense.

Nu în cele din urmă, lista completă din această săptămână poate fi consultată mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.