joiaGFN ajunge la jocul cu numărul 1300, Evil Dead: The Game + 7 alte titluri

Pregătește-ți mătura și drujba, pentru că în joiaGFN avem niște distracție horror, cu Evil Dead: The Game pe GeForce NOW. Acesta este jocul cu numărul 1300 disponibil și va fi lansat fix pe vineri 13.

Chiar dacă vorbim de Mac sau telefon mobil, membri pot sări direct în acțiune co-op sau PVP pe aproape orice dispozitiv. Ca bonus, pentru membrii RTX 3080, jocul vine la viață cu grafică realist și un sistem de gore foarte realist, îmbunătățite de NVIDIA DLSS – și în rezoluție 4K.

Evil Dead The Game

Evil Dead: The Game este un titlu survival horror dezvoltat de către Saber Interactive şi publicat de către Saber Interactive şi Boss Team GAmes. Este bazat pe franciza de filme Evil Dead şi include gameplay co-operativ, dar şi PvP. Are ceva de Dead by Daylight la prima vedere. Îl include şi pe legendarul Ash Williams, că de obicei interpretat de Bruce Campbell, dar şi pe Kelly Maxwell, interpretată de Dana DeLorenzo.

Ray Santiago este Pablo Simon Bolivar, preluat din serialul Ash vs Evil Dead. Jocul se găseşte pe Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S sau X, iar ulterior vine şi pe nintendo Switch. Evil Dead: The Game include sistem de level up, skill tree, multiple hărţi, inclusiv cabana din pădure din celebra serie de filme. Aveţi 25 de arme la dispoziţie, inclusiv drujba lui Ash şi boomstick-ul.

Puteţi juca cu 4 clase de supravieţuitori: Leaders, Warriors, Hunters şi Supports şi 3 tipuri de demoni: Warlord, Puppeteer şi Necromancer.

Pentru cine nu este pregătit de distracție înfricoșătoare în acest weekend, avem câte ceva pentru toată lumea, cu un total de 8 jocuri în această săptămână:

  • Achilles: Legends Untold (lansare nouă pe Steam)
  • Brigandine The Legend of Runersia (lansare nouă pe Steam)
  • Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars (lansare nouă pe Steam)
  • Songs of Conquest (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store)
  • Cepheus Protocol Anthology (lansare nouă pe Steam, 13 mai)
  • Evil Dead: The Game (lansare nouă pe Epic Games Store, 13 mai)
  • Pogostuck: Rage With Your Friends (Steam)
  • Yet Another Zombie Defense HD (Steam)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.