Noul driver Game Ready vine cu suport RTX pentru 5 noi jocuri

NVIDIA a lansat un nou driver GeForce Game Ready care livrează performanță optima în Fall Guys: Free for All, ce se va lansa pe 21 iunie. Noul driver vine și cu suport pentru update-urile cu RTX din Jurassic World Evolution 2, Resident Evil 2, Resident Evil 3 și Resident Evil 7. Mai mult, există suport și pentru lansarea NVIDIA Reflex din ICARUS.

5 jocuri popular primesc update-uri cu tehnologie RTX!

Driverele Game Ready include optimizări, îmbunătățiri și altele, care oferă suport pentru cele mai noi lansări și cele mai noi update-uri. În această lună, 5 titluri populare adaugă funcții noi #RTXON, oferind jucătorilor o experiență și mai bună pe plăcile video GeForce RTX pentru desktop și laptop:

Descarcă update-urile astăzi și experimentează jocurile la cea mai bună calitate pe plăcile video GeForce RTX pentru desktop sau laptop și cu ajutorul driverelor Game Ready.

Peste 250 de jocuri și aplicații deja suportă tehnologii RTX. Plăcile video GeForce RTX oferă cea mai rapidă performanță, cel mai fluid gameplay și cele mai fidele efecte ray-traced.

9 noi jocuri primesc optimizare cu un singur click

Setarea pentru optimizarea jocurilor cu un singur click din GeForce Experience ajută gamerii să configureze instant conform sistemului lor, astfel încât gameplay-ul să fie cât mai optimizat. Peste 1000 de titluri sunt suportate, iar de la lansarea ultimului driver, am mai adăugat încă 9:

·         Dolmen

·         Evil Dead: The Game

·         Five Nights at Freddy’s: Security Breach

·         My Time At Sandrock

·         Paradise Killer

·         Sniper Elite 5

·         V Rising

·         Vampire: The Masquerade – Swansong

·         Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters

Despre driverele Game Ready

Driverele GeForce Game Ready oferă cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt ajustate în colaborare cu dezvoltatori și testate extensiv pe mii de configurații desktop și laptop pentru cea mai bună performanță și fiabilitate.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost create de la 0 drept metodă pentru a oferă cea mai bună experiență de gaming posibilă. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, prin schimbul de drivere și variante pre-lansare ale jocului. Lucăm împreună pentru a optimiza, pentru a rezolva probleme și pentru a crea build-uri corespunzătoare, care să asigure că atât driverlul Game Ready, cât și jocul oferă cea mai bună performanță și calitate la lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.