Call of Duty: Modern Warfare III se lansează pe 10 noiembrie cu un spor de performanță adus de DLSS

Lista de jocuri cu NVIDIA DLSS continuă să crească pe măsură ce ne apropiem de sezonul de sărbători. În lista recentă de titluri mari care deja au suport pentru DLSS se află Call of Duty: Modern Warfare III (care se lansează pe 10 noiembrie), Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty și Diablo IV. Și să nu uităm de Counter-Strike 2 și Overwatch 2 cu NVIDIA Reflex.

Acum Remnant II: The Awakened King DLC și Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name se alătură listei de jocuri care multiplică performanța cu DLSS.

Noile jocuri cu DLSS sunt:

  • Call of Duty: Modern Warfare IIIcare se lansează pe 10 noiembrie cu DLSS 3 și Reflex. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40 DLSS 3 accelerează performanța în medie de 1.8X la 4K cu setări maxime folosind benchmark-ul intern.
  • Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name se lansează mâine cu DLSS 2 accelerând performanța de până la 2.2X la 4K cu toate setările maxime.
  • Remnant II lansează The Awakened King DLC pe 14 noiembrie. Jocul dispune de DLSS 3, DLSS 2 și Reflex.

În campania cinematică, Căpitanul Price și Task Force 141 se confruntă cu amenințarea supremă, criminalul de război ultranaționalist Vladimir Makarov, care își extinde strânsoarea în întreaga lume, determinând Task Force 141 să lupte ca niciodată. Odată ce ați pătruns în campania pentru un singur jucător plină de acțiune, mergeți online pentru a-i învinge pe Zombi într-o experiență cooperativă captivantă în lume deschisă, care duce modul Zombi pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubește la următorul nivel.

Dacă preferați Multiplayer, accesați selecția de hărți de bază Multiplayer din cele 16 hărți de lansare emblematice ale Call of Duty: Modern Warfare 2 din 2009, care sunt aduse și modernizate pentru Call of Duty: Modern Warfare III.

În fiecare mod, jucătorii GeForce pot accelera ratele de cadre cu DLSS alimentat de AI sau pot maximiza calitatea imaginii cu DLAA. Iar jocul devine și mai receptiv datorită includerii din prima zi a NVIDIA Reflex în Call of Duty: Modern Warfare III.

În benchmark-ul încorporat al Call of Duty: Modern Warfare III, pornirea tuturor setărilor la maxim la 4K vede o creștere a performanței de 1,8 ori în medie la activarea DLSS 3, permițând setările de joc maxime la peste 100 FPS pe GeForce RTX 4070 și la maximum la 200 FPS pe GeForce RTX 4090.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.