AGON by AOC a lansat monitorul GAMING 27G2ZN3/BK, pentru concurentii din eSports

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, lansează AOC GAMING 27G2ZN3/BK, un model destinat competițiilor esports la un preț accesibil. Proiectat pentru jucătorii care solicită caracteristici hardware de top, monitorul de 27″ (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK oferă o rată de reîmprospătare de 280 Hz, un lag de intrare (input lag) redus, timpi de răspuns rapizi (până la 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync pentru sincronizarea VRR și un panou Fast VA cu contrast ridicat, stabilind astfel un nou standard în materie de produse accesibile destinate gamingului competitiv.

Tehnologie actualizată pentru gameri

Monitorul AOC GAMING 27G2ZN3/BK aduce o serie de tehnologii avansate menite să îmbunătățească experiența de joc. Echipat cu un panou Fast VA, monitorul oferă o acoperire largă a gamelor de culori sRGB (123,3%) și DCI-P3 (92,2%), permițând afișarea unor imagini realiste și tonuri profunde de negru. Aceste caracteristici le oferă jucătorilor o experiență vizuală captivantă și detalii clare în scenele de acțiune.

Cu o rată de reîmprospătare de 280 Hz și un input lag redus, monitorul se dovedește a fi un aliat valoros în jocurile cu ritm rapid și competiții intense, unde fiecare secundă contează. Utilizarea setării MBR (Motion Blur Reduction) permite monitorului să atingă un timp de răspuns MPRT (Moving Picture Response Time) de 0,5 ms, îmbunătățind claritatea mișcărilor și oferind jucătorilor un avantaj competitiv prin posibilitatea de a reacționa rapid la acțiunile adversarilor.

Fiecare milisecundă contează

Rata de reîmprospătare de 280 Hz a monitorului AOC GAMING 27G2ZN3/BK asigură imagini fluide și o capacitate de reacție impresionantă. Aceasta este esențială pentru jocurile de tip FPS, Racing sau de luptă, unde reacțiile de o fracțiune de secundă pot face diferența între victorie și înfrângere. Cu cât rata de reîmprospătare este mai mare, cu atât input lag-ul devine mai mic, garantând astfel execuția instantanee a comenzilor.

Panou Fast VA cu contrast ridicat și imagini captivante

Modelul 27G2ZN3/BK dispune de un panou Fast VA de 27″ cu rezoluție Full HD, oferind culori vii și tonuri profunde de negru pentru o experiență de joc mai captivantă. Tehnologia panoului Fast VA asigură un contrast excepțional (4000:1) și o luminozitate de 300 de nits, iar compatibilitatea HDR10 aduce jocurile la viață cu o claritate și o profunzime uimitoare.

Conectivitate și confort maxim

Monitorul este compatibil atât cu jocurile pentru PC, cât și cu cele pentru consolă, oferind o rată de reîmprospătare de 120 Hz la rezoluție de 1080p pe console. Dispune de 2 porturi HDMI 2.0 și 1 DisplayPort 1.4, oferind multiple opțiuni de conectivitate. Pentru a asigura un confort maxim în timpul sesiunilor lungi de jocuri, monitorul este prevăzut cu un suport reglabil pe înălțime de 130 mm, cu funcționalitate de înclinare, rotire și pivotare. Tehnologia Flicker-Free și modul LowBlue reduc oboseala ochilor, iar meniul OSD al monitorului permite reglarea precisă a culorilor și saturației, controlul umbrelor (Shadow Control) și alte funcții dedicate jocurilor.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING 27G2ZN3/BK va fi disponibil începând cu luna iunie 2024, la un preț recomandat de 1190 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.